marți, 30 iunie 2020

Ideile 77 78 79 din Idei de afaceri cu castig relativ rapid

77. Vinde-ti fotografiile !



Fa bani cu fotografiile tale.
Ai un talent innascut pentru fotografie? Fotografii isi pot incarca imaginile realizate digital pe diverse site-uri de stocare de fotografii precum iStockphoto. De acolo pot castiga bani la fiecare fotografie vanduta. Suna bine?
Desigur ca ai putea sa iti faci si reclama pe tema asta pe diverse alte site-uri sau direct in lumea fizica celor interesati. Exista diverse cluburi sau asociatii care ar putea sa te solicite in realizarea de fotografii. Astfel de cluburi ar putea fi cele de calatorii, cluburi sportive, muzicale, educative, etc.
Deasemeni sunt multe evenimente ce angajeaza fotografi profesionisti care fac poze deosebite si memorabile. Evenimente de genul nunti, botezuri, cununii, evenimente de afaceri sau lansari de produse au printre persoanele implicate si fotografi profesionisti.
Sunt multe persoane care viziteaza galerii cu expuneri ale unor fotografi celebri sau mai putin celebri, pe diverse subiecte, iar multe dintre acele fotografii, realizate la dimensiuni de tablou si inramate, aduc bani frumosi proprietarilor.
Oricum, daca ai un interes in nisa de fotografie sau chiar faci poze superbe, cu siguranta ai putea face bani frumosi. Incearca!


78. Vinde arta 



Scoate la iveala artistul din tine! Nu este niciodata prea devreme sau prea tarziu sa incepi.
Va trebui sa-ti cumperi panze inramate si vopsea si sa decizi in ce stil vei lucra. Fii sincer cu tine si lasa-ti arta sa devina o estensie a eului tau.
Poate faci o vizita la biblioteca si cercetezi despre cateva stiluri particulare care te atrag in mod deosebit. Arta ta poate fi vanduta familiei, prietenilor, online sau magazinelor.
Daca ai pictat mai multe tablouri ai putea sa abordezi o galerie sa vezi daca proprietarii ar fi dispusi sa iti promoveze o expozitie. Deasemeni ai putea sa abordezi o cafenea mai deosebita sa vezi daca ar vrea sa-ti expuna lucrarile pe peretii lor. Acelasi lucru il poti incerca cu hotelurile si nu te opri doar aici.
Este important sa te mandresti cu lucrarile tale si sa crezi in tine!

79. Vinde oua proaspete


Oua de ferma pentru vanzare – o afacere mare!
Daca traiesti langa o ferma unde sunt gaini sau cunosti pe cineva care are o astfel de ferma, este o oportunitate pentru tine sa aduni si sa vinzi oua proaspete. Oamenii platesc bani frumosi pentru oua proaspete si din ferme cat mai naturale posibil. Este important ca ouale adunate sa fie proaspete, deci atunci cand le aduni noteaza cu un creion pe ou data colectarii lui.
Ai grija ca oule pe care le aduni sa nu contina deja pui. Verifica daca in jurul clostilor se afla vreun cocos deoarece posibilitatea ca ouale respective sa eclozeze in curand este destul de mare.
Merita sa verifici care dintre oua sunt pentru consum si care sunt pentru inmultire, pentru a obtine pui de gaina. Exista o piata buna si pentru puii de gaina abia iesiti din ou. Ii poti vinde la magazinele de animale de companie, de pasari, la piata in sectoarele de animale si chiar pe internet.
Verifica pretul cu care ouale se vand direct din ferma si cere si tu la fel. Un pret mai mare nu te-ar avantaja in fata magazinelor de profil alimentare.

Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere, poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promovare, buget, site-uri web, social media, etc) la adresa TulceaWEB.


Articol tradus si adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data: 30.06.2020

Articol anterior: