luni, 31 august 2020

Ideile 83 84 85 din Idei de afaceri cu castig relativ rapid

 
83 Sa vinzi conuri de pin pentru bani

Ornamente sarbatori conuri de pin

Poți să faci bani desfășurând această afacere în timpul iernii, dar poți începe vara, prin planificarea afacerii. Atunci când vine timpul, poți merge din ușă în ușă și poți oferi conuri de pin contra cost.

Fii prietenos și revino în fiecare săptămână, întrebând din nou. Nu uita să întrebi dacă mai cunosc și alte persoane interesate de conuri de pin.

La un preț bun, poți strânge destui bani într-un timp destul de scurt.

 

84 Spune si vinde-ti povestea!

Revistele si ziaristii sunt intotdeauna in cautarea de istorii sau povesti personale dramatice.

Daca ai fost in situatii extreme sau aproape de moarte sau daca ai alte situatii deosebite sau ai experimentat evenimente extraordinare in viata ta de care poti sa povestesti, de ce sa nu fii publicat si sa fii platit pentru asta?

Multe reviste platesc bani buni pentru scrisori si fotografii interesante.

Merita incercat si cine stie unde poti ajunge cu povestea ta. Multi se pot inspira si, poate fi un exemplu pentru multi, un scenariu de film sau chiar o carte!

 

85 Incepe o afacere de lustruit pantofi


Sigur, iată varianta corectată a textului tău:


Dacă îți place să lucrezi cu mâinile, să faci bani și locuiești într-un oraș destul de mare, serviciul de lustruit pantofi poate fi metoda perfectă pentru tine de a face bani.


Serviciul de lustruit pantofi depinde de locație și de abilitatea ta de a lucra bine, dar este o treabă pe care oricine o poate face bine cu puțină practică. Oamenii de afaceri au nevoie de pantofi lustruiti mai des decât ar crede unii și sunt dispuși să plătească bani frumoși pentru acest serviciu. Faptul că oamenii de afaceri se deplasează mult și au mai multe întâlniri zilnic, și că își doresc să arate cât mai bine la aceste întâlniri, face ca serviciul de lustruit pantofi să fie unul dorit de către ei.


Poți cere bani pentru fiecare lustruit și, de asemenea, ține minte să întrebi oamenii cam cât ar fi dispuși să plătească. Astfel, vei avea un preț real adaptat pieței.


Vei putea obține bacșișuri bune dacă ești prietenos și chiar te distrezi făcând asta. O idee bună este să începi cu un prieten.


La fel de bine poți aduce și alte persoane care să lustruiescă pantofi și astfel îți poți extinde afacerea în mai multe zone.


De asemenea, îți poți închiria serviciul către diverse evenimente sau locații și, mai ales, e important să te poziționezi lângă locurile de întâlnire ale oamenilor de afaceri.


Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere, poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promovare, buget, site-uri web, social media, etc) la adresa TulceaWEB.

Articol tradus si adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data: 31.08.2020

Articol anterior: