vineri, 26 februarie 2016

9 motive pentru care să-ți înființezi o firmă!

" MUNCEŞTE DIN GREU ASTFEL INCAT INTR-O ZI SEMNĂTURA TA SA FIE NUMITĂ AUTOGRAF "

Mii de persoane din toată țara o fac!! …în ritm de peste 2000 pe lună doar în București. Motivele pentru care, lumea își face firmă, pot fi diferite. Încercăm să enumerăm câteva dintre ele, fără a avea pretenția că le epuizăm.
 
1. Vrei să fii independent, să fii propriul tau șef!

Te-ai săturat să fii un pion, să fii persoana care execută la infinit ordinele altora, să raportezi fel de fel de situații periodice? Vrei să fii liber, să-ți faci programul după propria voință? Ai putea să faci primul pas către visele tale prin înființarea unei societăți comerciale. Atenție! S-ar putea să fie nevoie să muncești mai mult decat o făceai până acum! Este adevarat însă că, de data aceasta, este vorba despre societatea TA, despre afacerea TA !

 

2. Vrei mai mulți bani, aspiri la o viață mai bună pentru tine și familia ta!


Dacă ți-ai făcut socotelile, ai cercetat piața cu atenție, ai experiență și resursele necesare pentru startul unei afaceri și ai observat că poți obține mai mult decât ești plătit acum, poți să iei serios în calcul posibiliatea înființării unei firme. Este posibil ca același volum de muncă să genereze pentru tine și familia ta mai mulți bani și astfel să vă puteți bucura mai mult de viață .

 

3. Vrei să te afirmi!


Știi oameni care au reușit. Mai mult, știi că poți și tu. Chiar vrei! Dacă ai tot ce-ți trebuie, drumul ți-e deschis. În cele mai multe domenii este nevoie de o firma. Nu sta pe gânduri și treci la acțiune!

 

4. Ai adunat experiența și dorești să-ți creezi propriul drum, ai alte păreri despre afaceri decât șefii tăi sau vechii asociați!


Ești îndeajuns de puternic încât să te menții cu resurse proprii pe piață? Vrei să-ți pui în practică propria viziune de afaceri și să nu mai depinzi de altcineva? Atunci propria afacere este un pas firesc. Probabil că știi și ce trebuie să faci ca să-ți înființezi o societate comercială.

 

5. Ai ceva de demonstrat!


Unii încep afaceri ca să le demonstreze soților/soțiilor lor că și ei pot. Alții vor să le demonstreze părinților ori profesorilor… Merge și asa! Ideea e să începi! Iar primul pas e să ai societatea ta comercială.

 

6. Ești deja un întreprinzător și vrei să intri în legalitate!


Poate că, un timp ai vândut pe cont propriu piese auto și apoi ai ajuns la a vinde mașini sau la intermedieri de imobile. Nu e niciodată târziu să intri în legalitate. Scapi de stres și, în plus, vei avea și multe avantaje. De exemplu, vei putea contracta credite cu care să-ți dezvolți afacerea. Cel mai simplu este să apelezi la o societate de consultanță pentru Inființări de firme.

 

7. Ai găsit niște parteneri alături de care dorești să realizezi un anumit proiect!


Poate că, ești norocos și ai întâlnit niște oameni deosebiți, care îți împărtășesc pasiunea pentru un anumit domeniu. Evident, ați discutat despre multe lucruri și ați ajuns la concluzia că trebuie dezvoltat un proiect. În cazul acesta puteți fi asociați la o societate comerciala.

 

8. Ai găsit un finanțator pentru unul dintre proiectele tale!


Acesta este un caz fericit! Poate merită să faci și cinste pentru asta! Drumul către succes începe de la  Registrul Comerțului!


9. Ai o idee fantastică de afaceri!


Îți mai trebuie și un plan. Dacă și în cifre totul îți iese bine, nu mai sta pe gânduri și fă-ți firma!
 
Infiintari rapide de firme SRL, SRL-D, SRL microintreprindere, PFA-uri si Intreprinderi individuale sau alte forme comerciale
CONSULTANTA GRATUITA pentru cea mai buna solutie in alegerea firmei:
Tel: 0747.220.176