sâmbătă, 20 aprilie 2019

De ce sa apelezi la profesionisti

  Poate ca mediul profesional ti-a adus o dezamagire sau doua, poate ai un vis de mult uitat, poate ca ai chef de ceva nou, dar te temi. Te temi de riscuri, de cheltuieli, de efort, de ANAF, de stat, de contabilitate, de hartii si legi pe care nu le intelegi.

  Totusi stii ca antreprenoriatul nu este pentru oricine si riscul trebuie asumat daca vrei sa castigi, macar experienta. Stii ca primul pas spre atingerea viselor tale este infiintarea unei firme, dar nu stii daca poti sau ce ai de facut in prima instanta.

  Trebuie sa stii ca infiintarea unei firme este usoara daca stii exact ce ai de facut. De fapt prima lectie de antreprenoriat pe care ar trebui sa o primesti este ca atunci cand nu esti sigur pe tine este mai bine sa delegi acele sarcini altcuiva care este profesionist. Termenul exact este outsourcing, adica angajarea sau contractarea unei firme specializate sa faca treaba pentru tine.

  Cand te decizi ca vrei o firma si nu stii de unde sa incepi, contacteaza o firma de infiintare de firme. “Zlate – firme pentru succes create” este o astfel de firma care poate face toata treaba pentru tine, iar tu poti sa dormi linistit stiind ca visul tau este pe maini bune. Echipa de profesionisti iti va oferi atentia, respectul si rabdarea de care ai nevoie pentru a avea propria firma si a pleca acasa multumit si fericit. Acestia au o vasta experienta in domeniu si iti vor adresa fiecare cerere si nevoie in cel mai profesionist mod.

  Atunci cand incerci sa iti faci firma singur vei avea de alergat, va trebui sa te informezi la prieteni, familie si cel mai mult online, iar informatiile sunt de obicei incomplete si neactualizate sau chiar contradictorii de pe un site pe altul. Daca ai intrebari nu are cine sa iti raspunda, esti pe cont propriu.

  Apeland la o firma specializata vei fi sigur ca totul este legal, actele sunt in regula, iar tu te poti concentra fix pe demararea si dezvoltarea activitatii firmei tale nou create. Este bine sa prioritizezi si sa tii minte ca timpul este cea mai importanta resursa pe care o ai, mai ales pentru ca etse neregenerabil, deci nu il pierde!
Lasa hartiile si legile in seama celor carora le place domeniul si care chiar se pricep la ceea ce fac. Fa ce stii mai bine si vei avea cele mai bune rezultate, iar mediul economic se va dezvolta atunci cand fiecare firma ofera servicii specializate de inalta calitate. Fiecare om trebuie sa profite de atuurile si cunostintele pe care le are, iar ceilalti ii vor aprecia implicarea. 

  Alege o firma de infiintare firme care iti poate infiinta firma pornind doar de la acele cateva hartii pe care le vei aduce cu tine. Te vei duce la sediul firmei cu cateva hartii si in 2-3 zile vei primi prin curier sau poti ridica tu insuti actele noii tale firme.

Totul este simplu, rapid, eficient, iar expertii cu ani buni de experienta in spate iti pot raspunde la orice intrebare si iti indeparteaza orice nelamurire pentru a porni cu dreptul in piata economica.