sâmbătă, 11 mai 2019

100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid - ideile 47 - 48 - 49

    47. Felicitari in plicuri

Daca esti o persoana priceputa in lucrul cu hartia si foarfecele, atunci ai sanse mari sa faci bani cu felicitarile in plic.
Poti crea felicitari pentru zile aniversare, Craciun dar si pentru o gramada de alte evenimente. Realizeaza decoratii colorate pe hartie sau carton. Nu uita sa-ti folosesti calculatorul daca vrei ca felicitarile sa aiba un aspect profesionist.
Interiorul felicitarii poate fi lasat necompletat dar, daca esti priceput in arta cuvintelor, poti scrie cateva versuri in interior. Poti face deasemeni diverse tipuri de poze si sa le imprimi pe fata felicitarii.
Le poti vinde prin magazine diverse, free-shop-uri sau magazine de suveniruri. Deasemeni poti cere sa le lasi la vanzare si sa fii platit pe masura ce se vand. Ce mai poti face: fie le vinzi la diverse targuri sau evenimente sau din usa in usa. Mult noroc!


 48. Servicii de ingrijire atenta pentru masini

Acesta este un serviciu pentru care poti cere bani frumosi dar ai nevoie de un ochi antent la detalii si de abilitatea de a rezolva diverse probleme dificile de curatenie, mici lustruiri atente sau ceara aplicata manual.
Vei avea nevoie de un aspirator cu diverse duze de aspirat care sa se potriveasca in diverse locuri inguste, carpe diferite pentru sters si pentru lustruire, produse de curatenie diverse pentru piele, bord, tapiterie, mocheta, plafon, plastic, cauciuc, diverse perii si obiecte de curatat cu care sa ajungi in locuri dificile plus saci de gunoi. Par multe ustensile dar iti spuneam ca se fac bani frumosi cu un astfel de serviciu.
Se poate curata la sediul clientului sau pot lasa masina langa casa ta si sa o ia cand e gata.
Asta inseamna ca poti porni cu un capital redus si apoi poti pune bazele unui serviciu de calitate cautat din ce in ce mai mult.

 49. Cresterea plantelor aromatice si medicinale

Cresterea si vanzarea plantelor aromatice si medicinale poate fi o afacere de succes.
Cresterea si procesarea plantelor pentru necesarul casnic ofera astazi o oportunitate mai mare ca oricand. Oamenii isi doresc din ce in ce mai mult plante aromatice si condimente proaspete si daca le poti oferi asa ceva este posibil ca sa nu faci fata cererii. Atunci cand te dovedesti a fi un crescator de incredere, curat si fara chimicale, atunci ai clienti garantat.
Ierburile aromatice sunt utilizate in multe industrii, nu doar in gatit.
Ca sa pornesti vei avea nevoie de tavi de rasaduri, seminte, ghivece, manusi si un loc unde sa pui rasadurile. Odata intrat in aceasta afacere si dovedind ca tu esti producatorul local, fara importuri, clientii vor creste.

Le poti oferi si in diverse restaurante si fast-food-uri (celor care vor sa gateasca natural, desigur) dar si in piete sau targuri. Vreme buna si succes!


     Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere poti cere sfaturi si consultanta, pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol tradus si adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data; 11.05.2019

Articol anterior:

100 Idei de afaceri cu castig elativ rapid: 44-45-46