Pret Infiintari firme


Infiintari si deschideri de firme SRL si PFA,
Intreprinderi Individuale, Asociatii Familiale,  ONG, etc


Costuri pachete infiintare firme: 


Ai 3 posibilitati la dispozitie - pentru infiintarea unei firme:

1. Pachetul SIMPLU - SRL si PFA - noi intocmim documentatia - tu te deplasezi la institutii sa le depui si sa iei documentele cand sunt gata - PRET 97 LEI .


2. Pachet ECONOMIC - comod si fara efort pentru tine - noi intocmim documentatia, ne ocupam de toate deplasarile la institutii si luam documentele autorizate, in plus iti oferim si consultanta gratuita (vei sti ce ai de facut mai departe) - PRET 597 LEI 


3. Pachet PREMIUM - simplu, comod  si foarte usor impreuna cu beneficii suplimentare si economie de pret: - include 2 stampile, RUC, livrare acte acasa, fiscalizare, punct de lucru (3 luni valabilitate), altele. Ne ocupam noi de toata procedura, tu vii doar cu actul de identitate - PRET 1300 LEI.


Rezumat Preturi infiintari firme actualizate la 20.11.2020 DenumireTarife*
Infintare SRL - ECONOMIC597 lei
Infiintare PFA, IF, II - ECONOMIC300 lei
Deschidere, modificare sau inchidere punct de lucru SRL350 lei
Deschidere, modificare sau inchidere punct de lucru PFA200 lei
Adaugare, modificare sau schimbare asociati, administratori, activități, sediu social SRL500 lei
Autorizare activitati la sediul social /secundar/ terti SRL si PFA200 lei
Radiere SRL1000 lei
Radiere PFA300 lei

Ce oferim?


Serviciile de infiintari firme reprezintă o soluție completă la un preț rezonabil, pentru ca să te poți concentra pe afacerea ta.

Soluția completă

Consultanta completa, redactare documente, deschidere cont de capital, depunere capital social in cont, depunere dosar cu documente, plata taxelor de inregistrare, ridicare acte firma, achizitie stampile si registre, servicii de contabilitate. Nu doar un serviciu, ci o soluție de încredere.

Sprijinul consultantului

Primești sprijin din partea consultanților noștri cu experiență și a unei echipe agile. Orice pachet conține consultanță și personalizare.

Ușor de obținut, ușor de proiectat

Poți începe să folosești firma în câteva zile. Este ușor de realizat și de personalizat și se proiectează conform nevoilor tale.

Contacteaza-ne (orar L-V = 09:00 - 16:00):

CONTACT: Adresa si Telefon - Click Aici