Cariera

Anunț recrutare operator introducere date

Angajăm operator introducere date pentru biroul din Tulcea care să ne ajute să oferim cele mai bune servicii clienților noștri.

Vrem ca în următorii 30 de ani să fim cea mai iubită companie de contabilitate din România pentru că vrem să ajutăm antreprenorii să aibă o experiență cât mai pozitivă cu instituțiile statului.

Suntem o companie de contabilitate cu sediul în Tulcea însă avem birouri în Constanța, Iași și București. Ne specializăm pe segmentul de antreprenori aflați la început activității lor și încercăm să facem cât mai pozitivă experiența lor cu autoritățile fiscale din România. Înființăm firmele clienților noștri și facem instruirea atât antreprenorilor cât și angajaților noștri din fiecare județ unde avem birouri.

În 2020 am primit de la organismul local al profesiei contabile, CECCAR Tulcea, locul întâi pe județ pentru persoane juridice. Suntem pe piață de 11 ani și servim an de an peste 200 de antreprenori români și străini.

Pe postul de operator introducere date vei fi responsabil să: 

  • înregistrezi facturi, chitanțe, extrase

  • participi la întâlnirea săptămânală a echipei

  • actualizezi și să îmbunătățești în fiecare trimestru cel puțin 3 proceduri

  • contactezi fiecare client existent la minimum 30 de zile

  • raportezi săptămânal către șeful direct realizarea responsabilităților folosind șablonul de raport din procedură

În companie avem 4 valori importante după care ne ghidăm. Aceste valori sunt reflectate  în deciziile noastre, în responsabilități și în modul în care facem business: 

  • Nu suntem dispuși să facem compromisuri la calitatea serviciilor chiar dacă suntem nevoiți să creștem prețurile 

  • Nu suntem dispuși să facem compromisuri la experiența clienților chiar dacă suntem  nevoiți să cheltuim de 2 ori mai mult pe asistența pentru clienți decât concurența 

  • Nu suntem dispuși să facem compromisuri în sănătatea angajaților chiar dacă suntem nevoiți să oferim termene limită mai lungi 

  • Nu suntem dispuși să facem compromisuri în a spune adevărul unui client chiar dacă suntem nevoiți să îl pierdem 

Dacă ți-a plăcut acest anunț însă nu ești omul potrivit pentru el, ai șansa să câștigi 1.000  de lei premiu dacă ne recomanzi persoana potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți  acest anunț către oamenii care tu consideri că se potrivesc, iar dacă trec de interviuri și de perioada de probă, atunci tu vei primi negreșit în cont 1.000 de lei. 

Însă, dacă consideri că ești omul potrivit care să ne ajute să oferim cele mai bune servicii de contabilitate clienților noștri, că poți să îți îndeplinești responsabilitățile și că ți se potrivesc  valorile noastre atunci abia așteptam să ne auzim cu tine. 

Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de aplicare. În maximum 48 de  ore vei primi răspuns dacă te califici pentru un interviu de 30 minute în care să ne  cunoaștem. Dacă suntem cu adevărat potriviți și noi putem să susținem nevoile tale financiar vom intra în perioada de probă de 3 luni.  

Formular de aplicare

Formular de recomandare pentru angajare