joi, 21 iunie 2018

100 Idei de afaceri cu castig relativ rapid: 19-20-21-22

19. Incepe o afacere cu carti de vizita pentru oamenii de afaceri.

Poti incepe fara a fi un mare vanzator si fara a investi multi bani. Poti sa incepi de acasa cu propriul birou, un telefon, calculator si ceva papetarie. Fa rost de o imprimanta si hartie speciala. Promoveaza-ti afacerea prin vizite la proprietarii de afaceri, prin internet sau e-mail. Realizeaza brosuri sau materiale publicitare si distribuie o parte dintre ele la diverse evenimente sau locuri frecventate de oameni de afaceri. Oamenii de afaceri cauta carti de vizita deosebite. Atunci cand faci un singur lucru ai sansa sa devii foarte bun la acel lucru si abia atunci vei fi tu foarte cautat.

20. Cumpara si vinde masini pentru profit.

Daca esti un antreprenor si cauti o solutie solida si sigura de a face bai, ia in considerare vanzarea de masini.
Sunt cativa pasi necesari pentru a incepe, asa ca fii gata sa te informezi mai intai. Afla in primul rand ce fel de masini se vand in zona sau orasul tau. Asta inseamna sa mergi la dealeri auto sa vezi ce masini se vand mai mult, sa vorbesti cu vanzatorii ca sa intelegi ce marci si ce utilitati vor avea masinile, sa te uiti in anunturile expirate sa vezi care tipuri de masini sau vandut, dar mai ales vezi ce marca de masina este cea mai prezenta pe strazile din zona ta. Tu vrei sa ai cea mai buna oferta valabila. Secretul este sa ai rabdare si experienta. Cu cat desfasori aceasta activitate de mai mult timp, cu atat mai experimentat devii. Administreaza banii inteligent si redu la maxim pierderile.

21. Cumpara si vinde biciclete vechi si nefolosite

Unde se duc bicicletele vechi atunci cand oamenii nu le mai folosesc? De obicei stau prafuite intr-o magazie sau chiar intr-o curte intre alte vechituri.
Poti sa cumperi biciclete vechi care costa putin, de la oameni care cauta sa scape de ele sau chiar intreband prin cartier. Odata ce le-ai obtinut va trebui sa le repari, sa le faci sa arate bine cu vopsea in diferite culori, sa le lustruiesti si apoi le poti vinde cu mult mai mult fata de cat ai dat pe ele.
Cumpara biciclete in diferite stiluri dar asigura-te ca le iei ieftin. Vinde-le in fata casei tale, in targuri sau pe internet pentru ca poti face multi bani cu aceasta afacere.

22. Cumpara vrac si vinde la bucata sau portionat – o buna idee pentru profit.

Acesta este un serviciu grozav pe care il poti oferi in comunitatea ta!

Gaseste produse de interes pentru oamenii din cartierul tau sau din zona ta si cumpara-le vrac – la kilogram sau la volum si apoi vindele pe bucata sau imparte-le in bucati mai mici si vinde-le cu pret individual. Merge grozav pentru foarte multe produse, iar cateva dintre ele ar fi: haine, legume, fructe sau chiar carne. Afla care sunt preturile din jur sau chiar intreaba oamenii cat ar plati pentru ele.

Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa incepi poti cere consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii pentru consiliere despre marketingul si promovarea afaceri sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA.

Idei prezentate anterior: