luni, 14 ianuarie 2019

Vrei sa-ti deschizi o firma care sa inceapa cu dreptul in 2019?

Stiai ca atunci cand un copil se naste sanatos, sansele lui de a avea o viata buna sunt foarte mari? La fel este si cu firma ta, daca porneste profesionist inca de la infiintare, sansele ei de a creste sunt deasemeni mari.

Tocmai de aceea, noi cei de la ZLATE, asemenea unei „Maternitati de firme”, punem foarte mare accent pe "nasterea" sanatoasa , corecta si legala al afacerii tale. Orice alte compromisuri iti vor afecta activitatea pe viitor si, pentru a evita astfel de lucruri, suntem foarte atenti cu fiecare noua firma pe care o infiintam.

Cunoastem destule cazuri in care multe persoane si-au deschis firme fara ajutor de specialitate si, din pacate, s-au confruntat cu foarte multe probleme pe parcurs tocmai datorita pornirii in graba, fara a apela la sfatul unor specialisti in domeniu.

Pentru ca noi punem accent pe profesionalism si pe oferirea de servicii de cea mai buna calitate, ne dezvoltam continuu si suntem la curent constant cu noile modificari in legislatie.
Facem acest lucru si pentru ca ne dorim ca toti cei care apeleaza la serviciile noastre sa  porneasca in mod profesionist si sa ofere la randul lor, servicii si produse profesioniste, de calitate.

Din start oferim consultanta.
Iti detaliem toate lucrurile pe care trebuie sa le stii la deschiderea unei firme astfel incat sa intelegi procesul si sa tii cont de aceste lucruri in activitatea ta ulterioara. Toata discutia va fi una personalizata si orientata pe domeniul tau de activitate.
Din tot ceea ce vom discuta vei afla exact ce ai de facut dupa infiintare astfel incat sa nu fii prins pe picior gresit in cazul unor controale sau verificari dar si in momentele in care vrei sa te dezvolti in domenii conexe legate de activitatea principala.

De asemenea, vei afla toate costurile necesare din start si astfel iti poti stabili cu exactitate bugetul pentru cheltuielile de pornire. Ca un fapt destul de curios, nu multi fac acest lucru si atunci cand fac calculul final raman surprinsi in mod neplacut pentru ca i-a costat mai mult decat estimasera initial.

Pentru ca simplificam tot procesul de infiintare, ne ocupam de toate actele necesare si ti le aducem pe toate gata semnate si aprobate. Vom lua aprobari de la toate institutiile implicate si vom plati toate taxele necesare autorizarii.

Pentru ca timpul este foarte pretios, tu nu il vei pierde in drumurile facute pentru obtinerea documentelor si a semnaturilor, vei ocoli amanarile sau documentele gresite care vor trebui refacute sau alte lucruri de care nu stiai dar pe care va trebui sa le faci.
Mai mult, vei scapa de statul la cozi si de birocratia si neintelegerile in discutiile cu personalul institutiilor respective, de nervi si de dureri de cap inutile.
Si pentru ca ne miscam repede ca echipa, vei putea incepe activitatea foarte curand, in functie de solutia aleasa.

Asa cum iti spuneam la inceput, noi cei care alcatuim echipa Zlate - Infiintari Firme , suntem profesionisti in tot ceea ce facem si astfel toata activitatea ta de infiintare a firmei va fi redusa la a primi repede documentele aprobate.
Contacteaza-ne cat mai curand si astfel vei incepe cu dreptul activitatea in noua ta firma.

Datele de contact aici

Contact Constanta

Tel: 0341 450 440 - Numar cu taxare normală apelabil din orice rețea!
Adresa: Constanta, Bd. Tomis nr. 46, et.1, cam 14, interfon 14 (vizavi de Primaria Constanta, aproape de statuia Lupoaicei)
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30 ; Inchis: Sarbatori, Sambata, Duminica

Contact Tulcea



Tel: 0340 402 398 - Numar cu taxare normală apelabil din orice rețea!
Adresa: Tulcea, Str. Mahmudiei nr.2, et.2, cam 1 (vizavi de Primaria Tulcea - Km 0 - Complex Cooperativa Unirea)
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30. Inchis: Sarbatori, Sambata, Duminica



Articol publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data; 14.01.2019