joi, 14 februarie 2019

De ce sa indraznesti sa pornesti in afaceri

 Porneste catre o viata mai buna
Pentru ca Tu meriti o viata minunata! Da-ti sansa tie de a face un pas catre crearea propriului tau viitor, nu unul impus de altii. O afacere iti poate indeplini visul si ii poate ajuta pe cei dragi tie in moduri in care nici nu le banuiesti.

Ca sa desfasori o afacere pare un lucru dificil dar, daca ai rabdare si vrei sa inveti ai sa afli, si ai sa ramai surprins pe parcurs, ca a face afaceri cu o idee cateodata foarte simpla este de multe ori placut si usor iar acest lucru iti va oferi bucuria de a continua. Nu ne imbatam cu apa rece crezand ca va fi tot timpul asa. Ne pregatim continuu pentru a intampina pragurile, greutatile sau problemele ce apar pe parcurs. De ce? Pentru ca asa e viata, cu provocari, altfel cum ne-am mai dezvolta ca oameni?

Ca sa incepi nu conteaza daca ai multi bani sau putini bani, nu conteaza cat de tanar sau batran crezi ca esti, nu conteaza daca tu crezi ca exista lucruri care te-ar putea opri. Exista o alternativa la fiecare dintre „barierele” tale, o cale de a merge mai departe catre obiectivului tau.

De exemplu, daca nu ai bani multi sa incepi, exista alternativa sa incepi si cu bani mai putini. Daca te uiti la preturile de pornire a unei firme – vezi aici detalii – o sa afli ca poti porni o firma nu neaparat cu 2000 de lei, ci doar cu 350. Evident ca difera serviciul oferit dar nu te opreste nimeni ca in timp ce iti dezvolti firma si veniturile tale cresc, sa accesezi si alte servicii de calitate superioara.

Ca spatiu pentru firma poti folosi propria locuinta printr-un contract de comodat si iata cum, mai faci o economie la chirie (desigur, in functie de ideea ta de activitate).

 Afaceri de mic
Crezi ca esti prea tanar sau prea batran ca sa mai incerci? Exista nenumarate exemple de oameni care la 24 de ani (unii chiar mai devreme) sunt milionari si care au inceput sa faca mici afaceri chiar de la 14 sau 16 ani (daca dai o cautare pe internet vei gasi o multime de astfel de oameni) si toate acestea pe cont propriu, fara un mare ajutor financiar.


 Om de afaceriDeasemeni sunt persoane de peste 60 si 70 de ani care au propria lor firma si se bucura de o viata activa, refuzand sa accepte un trai sarac si anonim, dintr-o pensie amarata de la stat. Multi dintre ei au inceput chiar dupa ce s-au pensionat, din dorinta de a face ceva si apoi au dezvoltat afaceri care au schimbat viata oamenilor. 

Daca tu crezi ca ai alte lucruri care te opresc (familie, stare sociala, stare de sanatate, conditie economica, etnie, etc), trebuie sa iti spun ca poti trece peste aceste obstacole. Fie incepi sa nu le mai tratezi ca obstacole si sa te apuci de treaba fie, sa cauti un mic ajutor. Ai putea sa cauti o persoana din exterior care este pregatita sa te asculte in mod obiectiv si sa iti ofere o solutie practica la „blocajul” tau in a incepe propria afacere. (aici gasesti o posibila solutie sau poti pune intrebari - trebuie doar sa cauti cu atentie).

Deci daca vrei ceva mai mult de la viata, exista solutii. Incepe sa cauti, intreaba oameni care crezi ca te pot ajuta sau pe cei din  recomandarile acestui articol si apoi porneste. Cu cat amani mai mult, cu atat visul tau se indeparteaza de tine.

„Daca iti doresti ceva cu adevarat, tot Universul conspira la realizarea dorintei tale – Paulo Coelho”.

Multe dintre afacerile de succes sunt construite pe baza unei idei simple dar, executate la perfectiune.

Nu sta degeaba sa te gandesti cat de rau stau lucrurile, cum tu nu ai indeajuns, cat de rea este economia sau altele. Ridica-te si incepe sa te misti. Vorbeste cu oameni care crezi ca te-ar putea ajuta.

Nu insista prea mult la rude sau prieteni apropiati. Multi dintre oamenii de succes au declarat ca marea majoritate a rudelor si a prietenilor nu i-au ajutat de loc, ba din contra, i-au descurajat sau i-au sfatuit sa nu faca nimic si sa ramana asa cum sunt sau, sa-si ia o slujba pe undeva si sa inceteze cu visatul. Ei nu fac acest lucru din rautate (desi pe unii ii suspectam de asta ;) ci ei cred ca te protejeaza de eventuale esecuri si suferinte fara a intelege ca, tocmai invatand din acele provocari care apar pe parcurs crestem si ajungem oameni de succes. 
Asa cum un copil cade de mai multe ori inainte sa inceapa sa mearga si apoi sa alerge, asa reusim si in realizarea visurilor noastre cu ajutorul intreprinderilor proprii.

Banii si afacerile sunt profesori excelenti si sa fii sigur ca, odata ce ai inceput sa-ti construiesti propria viata, nu vei mai fi la fel niciodata. Fie ca este o afacere care iti ocupa tot timpul sau o afacere part-time, tu o poti face.

 Succes in afaceriPrin inceperea afacerii tale tu iti vei dirija mintea catre actiuni pozitive, catre o viata minunata.

Fie ca esti tanar(a) sau batran(a), aceasta este o noua zi si oportunitatile abunda in jurul tau.

FA-TI CURAJ SI INCEPE AZI!


Pentru detalii sau recomandari contacteaza-ne la numerele de mai jos sau viziteaza-ne  paginile.

Sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau 
Detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (consiliere, planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .


Articol publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data; 14.02.2019