joi, 14 martie 2019

Ideile 41 42 si 43 din Idei de afaceri cu castig relativ rapid


41. Creaza magneti de frigider

Magnetii de frigider sunt amuzanti si usor de facut, mai ales ca iti scot la iveala natura ta creativa si iti stimuleaza imaginatia.
Poti sa cumperi foaie magnetica de la magazine specilizate sau de pe net si apoi poti printa pe ea direct de pe imprimanta ta de acasa multe forme si imagini. Decupeaza-le in diverse forme si realizeaza cat mai multe.
Mai poti decupa cartoane sau placaj pe care poti lipi diverse imagini sau chiar imagini in relief si cumpara apoi mici magneti pe care sa ii lipesti pe spate.
O modalitate interesanta este de a crea diverse teme ce au o continuare sau fac parte dintr-o serie sau, de a crea magneti cu declaratii sau mesaje motivante sau pentru diverse ocazii.
Prezentarea muncii tale este foarte importanta si pentru asta le poti posta pe internet, le poti arata prietenilor sau familiei sau poti merge chiar in targuri sau piete pentru vanzare directa.
Dupa ce ai creat cateva modele intreaba oamenii cam cat ar plati pentru ele pentru a stabili un pret dar, obtine mai mult de o singura opinie. Vezi deasemeni pe internet cam cu cat se vand si cauta sa creezi modele deosebite. Spor in creativitate!


 42. Producator de caramele

Daca esti talentat in arta gatitului, foloseste-l pentru a dezvolta o afacere cu caramele.
In functie de locuinta ta, poti porni o afacere in bucataria proprie sau poti inchiria o locatie comerciala cu bucatarie.
Experimenteaza diverse retete de caramele. Pentru a reusi in aceasta afacere trebuie sa faci caramele mai bune decat ar putea sa faca un novice in acest domeniu.
Pregateste mostre din diverse retete de caramele si ofera spre degustare potentialilor clienti incluzand o lista de preturi cu diverse caramele la fiecare mostra. 
Achizitioneaza ambalaje si etichete pentru caramelele tale si asigura-te ca indeplinesti reglementarile legale privind sanatatea si comertul.
Cutiile in culori deosebite si ambalajele pot face caramelele tale si mai atragatoare pentru clienti.
Stabileste-ti un stand sau o masa la targuri, festivaluri sau bazare. Ofera fiecarui client care cumpara caramele o carte de vizita, o lista de preturi sau o brosura. O viata dulce!

 43. Ordine si curatenie in magaziile, garajele sau boxele oamenilor!

Iti place sa ordonezi si sa aranjezi lucrurile? De-a lungul timpului, spatiile de depozitare personale sau ale familiei devin o adevarata provocare datorita dezordinii diverselor lucruri puse acolo. Asta inseamna o ocazie buna pentru tine de a face bani prin ordonarea, curatarea si aranjarea acelor spatii.
Fa cateva pliante. Nu te gandi la faptul ca o sa-ti ia putin timp sa faci ordine intre lucruri ci sa fii pregatit sa le acorzi cat timp este necesar pentru o munca de calitate.
Planifica sa stai cel putin 2 ore. Nu incerca sa fii foarte rapid si sa uiti diverse lucruri. Curata si colturile si fii atent la detalii.
Daca ai facut o treaba buna cel mai probabil proprietarul te va chema din nou. La fel de bine ai putea sa-l intrebi daca il mai poti ajuta si cu altceva sau daca mai cunoaste pe cineva care ar avea nevoie de un astfel de serviciu.
Ai putea sa-ti extinzi afacerea prin oferirea de servicii de stivuire si depozitare suplimentare.
Cere fie un pret pe ora fie un pret pe toata lucrarea. Spor la treaba!


Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .


Articol adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data; 14.03.2019