sâmbătă, 13 aprilie 2019

Infiintarea unei firme


    Infiintarea unei firme este primul pas prin care o persoana trece de la idee si concept, vis in genere, la partea concreta si legala. De cele mai multe ori oamenii se simt mai confortabil lucrand la negru, fara o forma de organizare legala si ajung sa isi faca una doar cand au neaparata nevoie.
   Infiintarea unei firme nu este chiar cel mai usor lucru pe care o persoana il poate face, mai ales in conditiile in care nu are cunostinte legale, juridice si nici cunostinte sau prieteni care sa o ajute cu partea birocratica. Legile tarii noastre sunt alambicate si ambigue, iar un novice se poate pierde usor in clauze si explicatii care de multe ori mai mult nedumeresc decat sa clarifice.
  Pe de o parte vorbim de adunarea si ordonarea documentelor necesare, pe de alta vorbim de procedura de infiintare a firmei cu cereri completate, semnaturi, drumuri la ghisee si taxe de platit. Aceste doua lucruri sunt dificile si, uneori, lipsa unei informatii sau una gresita il pot costa atat timp cat si bani pe viitorul administrator de firma.
  Atunci cand o persoana vrea sa isi infiinteze o firma si nu stie ce forma de organizare se potriveste cel mai bine domeniului sau de activitate si nici ce trebuie sa faca, cel mai simplu si mai eficient mod de a rezolva orice nedumerire si neclaritate este apelarea la o firma specializata in infiintarea de firme.
“Zlate” este o companie de infiintari firme care iti pune la dispozitie intreaga expertiza a echipei sale cat si serviciile de depunere si plata a taxelor, totul pana la a-ti inmana actele complete ale firmei tale. Precum ii spune si logo-ul text, “Zlate - firme pentru succes create” atunci cand pleci la drum pe calea antreprenoriala trebuie sa uiti tot ce ai invatat ca angajat si sa privesti totul din perspectiva angajatorului.
  Firma pe care o infiintezi trebuie sa ia nastere pasind cu dreptul pentru ca succesul sa vina garantat. Uneori, cand ai probleme de la inceput cu infiintarea firmei, nici activitatea sa nu va fi una incununata de succes. Trebuie sa te asiguri ca vei incepe totul cu bine.
“Zlate” pune pe primul loc clientul si nevoile sale, dar mai ales temerile si neputintele sale. 
  Oferindu-i un sprijin profesional si o clarificare a oricarei nedumeriri cu lux de amanunte, administratorul noii firmei isi rezolva problemele si poate sa isi mute atentia pe ceea ce il priveste in mod direct: activitatea sa si cum sa aiba profit in piata pe care a intrat. Atentia sa trebuie sa fie pe ceea ce stie sa faca mai bine si unde nu stie, trebuie sa delege sau sa ceara ajutor unei firme specializate in acel tip de servicii.
Care sunt motivele pentru care sa apelezi la compania de infiintari firme “Zlate”?
·        Iti economiseste timpul pentru lucruri care conteaza mai mult
·        Te scapa de birocratie si cereri complicate
·        Iti explica legile si regulile de infiintare
·        Te scuteste de drumuri la ghisee si stat la coada
·        Iti aduce actele infiintarii firmei in cel mai scurt timp
·        Ai cel mai avantajos pret
·        Afli exact ce pasi ai de facut
Ce iti poate oferi “Zlate-firme pentru succes create” ?
Iti punem la dispozitie 3 pachete distincte de infiintare de firma, din care il poti alege pe cel care ti se potriveste cel mai bine.
1.Pachetul simplu este ideal pentru cei care au timp pentru a-si infiinta singuri firma dar, nu stiu exact care este documentatia si vor putin ajutor. Noi le intocmim documentatia de care este nevoie si le spunem exact ce trebuie sa faca, respectiv unde sa mearga pentru a-si infiinta firma singuri.
2.Pachetul standard este potrivit celor care vor documentatia si taxele de infiintare gata platite.
3.Pachetul profesional este perfect pentru cei care vor sa lase intregul proces in seama profesionistilor. Tot ce trebuie sa faca o persoana este sa furnizeze echipei “Zlate” actele necesare demararii procesului de infiintare a firmei si acestia se vor ocupa de tot. Asta inseamna ca parcurgem toate etapele, de la dosar pana la actele firmei nou infiintate. La final oferim clientului actele firmei nou infiintate, urmand ca aceasta sa isi inceapa activitatea in cel mai scurt timp.
Fiecare pachet include consultanta si personalizare in functie de ce isi doreste clientul, dar mai ales in functie de nevoile sale. Apeland la o echipa de consultanti cu experienta, administratorul firmei poate avea propria firma in cateva zile si apoi o poate folosi fara probleme. Tot ce trebuie sa faca este sa vina o singura data cu cateva documente si apoi va avea actele firmei gata. Aceste documente sunt urmatoarele: cartea de identitate, dovada sediului social sau a punctului de lucru si 3 denumiri de firma continand cate doua cuvinte fiecare.
“Zlate – firme pentru succes create” este compania care iti face infiintarea firmei de vis mai usoara! Apeleaza la noi daca vrei sa pasesti cu dreptul pe drumul spre succes!