miercuri, 30 octombrie 2019

100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid: Ideile 56 - 57 - 58


56. Realizare de saruri pentru baie

Incepe o afacere fabuloasa cu saruri de baie!
Cu un potential mare al profitului si o piata flamanda, tu trebuie doar sa gasesti o metoda buna de a le vinde. Realizarea produsului in sine este foarte importanta. Daca vei avea un produs bun, atunci vanzarea lui va fi mai usoara.
Unul dintre seturile de abilitati de care vei avea nevoie ca sa faci aceste produse contine concentrarea, hotararea si creativitatea. Aceastea sunt amuzante si recompensatoare cand le aplici dar poate fi putin complicat per ansamblu.
Sunt multe retete pe internet sau in carti. Vei avea nevoie sa cumperi ingrediente de baza si, asemenea fabricarii sapunului, sunt multe componente care pot fi adaugate. Poate ai putea presa si marunti diverse flori si sa le adaugi amestecului si atunci cand este adaugat in apa de baie ele vor pluti dupa ce amestecul de saruri se va transforma in spuma.
Abordeaza magazinele de retail mai mici daca nu ai experienta in colaborarea cu lanturile mari de magazine si cere-le sa iti vanda produsele. Este imperativ sa ai o abordare foarte profesionista si produsul tau sa se prezinte bine. Le poti oferi cateva dintre produsele tale sa vada daca sunt bune si daca se vand.
Incearca magazinele online. In timp ce tu iti poti incepe propriul magazin online, vei descoperi ca este o piata incredibil de competitiva si foarte greu de patruns in ea. Poate ca ai avea mai mult succes daca vei aborda magazine mai mari de distributie online si sa le ceri sa posteze produsele tale chiar pe paginile lor de inceput ca si noutati.

57. Locuire temporara

Serviciu de locuire a caselor neocupate. Iata sansa de a construi o afacere care este unica si interesanta.
Multe cladiri, apartamente sau case de vanzare pot sta neocupate pentru o perioada mai lunga de timp. Atunci cand stau neocupate ele pot fi incendiate, vandalizate, ocupate ilegal sau jefuite de bunuri.
Aceasta este o oportunitate reala deoarece in timp ce tu oferi un serviciu prin care ii aduci proprietarului o stare de liniste, el te plateste si pe deasupra beneficiezi si de chirie gratuita. Ei , ce spui?


58. Incepe o afacere comoda de impletit haine pentru sezonul rece.

Iti place sa impletesti pulovere, jachete sau diverse bluze? Daca da, poate ca ar trebui sa-ti transformi pasiunea intr-o afacere profitabila part-time. Pur
si simplu creaza produse unice si frumoase impletite manual precum pulovere sau chiar hainute pentru animale de companie sau chiar seturi de animalute din plus.
Ideile sunt nesfarsite; tot ce ai nevoie este un spirit creativ, andrele si multe fire de lana sau alt material pe care il poti impleti si gata, ai inceput.
Produsele tale ar putea fi prezentate la diversele magazine locale. Poti incerca online sau prin vanzare directa.
Pentru o afacere mai mare, dezvolta un site web de tipul magazinelor online pe care sa se prezinte produsele tale si cu posibilitatea ca vizitatorii sa iti poata comanda direct produsele pe care si le doresc.


Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere, poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promovare, buget, site-uri web, social media, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .



Articol tradus si adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data: 29.09.2019.

Articol anterior: