vineri, 29 noiembrie 2019

Ideile 59 si 60 din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid


59. Realizearea de cosuri cadou

Incepe o afacere de cosuri sau cutii cu cadouri!

Aceasta e o industrie cu un potential urias care in orasele mai mari deja a luat avant.
Tu trebuie doar sa pui laolalta intr-un cos diverse cadouri dragute si inteligent alese. Deasemeni trebuie sa le asezi intr-un aranjament atractiv, intr-un cos sau altfel de cutie astfel incat sa fie deosebit si incantator ca aspect si prezentare. Prin asta tu vei furniza un produs care ofera bucurie deosebita si placere destinatarului.
Iti poti incepe afacerea de acasa sau poti deschide un magazin. Cauta sa fie intr-o zona intens circulata de pietoni astfel incat oamenii sa vada vitrina magazinului.
Gaseste furnizorii potriviti pentru cosurile de cadou, pentru hartia de ambalaj si materialul de fundite, produsele de mancare, jucarii sau orice alte produse pe care le vei adauga in cosurile cadou. Verifica inainte cele mai bune produse la cele mai bune preturi.
Alege tema cosurilor tale cadou. Pot fi cosuri cadou de vacanta, pentru zile de nastere sau nume, casatorii, botezuri sau nou nascuti, recompensarea angajatilor sau orice alte teme la care te poti gandi sau pentru care poti primi comenzi.
Obtine si sorteaza-ti cosurile cadou. Decide ce vei folosi, cosuri sau cutii de cadouri, cum le vei ambala si inveli si cum le vei accesoriza, cum le vei decora si cum le vei personaliza. Gandeste-te ce tip de mancare sau mici tratatii vei adauga.
Pretul cosului cadou trebuie sa includa munca realizata, ideea aranjamentului, mancarea, bauturile sau cadourile incluse dar si cosul in sine, eventual daca le si livrezi, si costul deplasarilor tale sau ale curierului.
Gaseste idei creative si foloseste-ti abilitatile de promovare si de lucru cu clientii. Daca nu ai foarte multe, pentru inceput pana iti intri in mana, apeleaza la unul sau mai multi consultanti. Evident pretul cosului cadou va contine si sfaturile lor. 
Spor la facut cadouri!


60. Confectioneaza monturi, linii sau undite de pecuit


Aceasta este o idee grozava pentru cei pasionati de pescuit sau pentru confectionarea de diverse lucruri.
Costurile tale de pornire vor fi destul de reduse deoarece poti cumpara role de nailon sau ata de pescuit, carlige de diferite marimi si tipuri, in cantitati nu foarte mari din care poti realiza multe monturi.
Daca esti pasionat de pescuit, deja stii ce fel de monturi se fac pentru pestii diferiti, de la crap la salau, avat sau biban.
Deasemeni poti confectiona si undite intr-o forma mai rustica din diverse bete de stuf sau altele, evident cu o nota personala.
Cea mai importanta este montura, evident, cu combinatia de naylon, carlig si pluta, daca se foloseste. Daca esti sigur ca acea montura are succes in balta cu peste, atunci numele monturilor tale se va face repede cunoscut.
Ca idee, poti ambala monturile cu specificatii care sa cuprinde tipul de peste pentru care sunt facute dar si modul lor de utilizare, perioada de folosire si zona sau locatia recomanda, prin cuvinte sau chiar poze. Asa cum stii, monturile tale sunt destinate pescarilor amatori sau sezonieri deoarece cei pasionati asa ca tine, de obicei au proprile lor  linii de pescuit si monturi.
Ofera ambalajului o imagine atractiva si apoi distribuie-ti montura sau liniile tale de pescuit prin magazinele locale, magazine cu momeli si unelte de pescuit sau chiar prin benzinarii.
Daca monturile tale vor fi cautate, poti incepe si o afacere online printr-un site de prezentare cu monturi si linii la comanda.
P.S. Daca consideri o idee buna, poti adauga si diverse tipuri de momeala!


Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere, poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promovare, buget, site-uri web, social media, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol tradus si adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data: 29.09.2019.

Articol anterior: