miercuri, 8 ianuarie 2020

61, 62 si 63 - Idei din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid

61. Devino antrenor personal


Antrenor specialist sportiv sau antrenor personal
Unii dintre noi sunt mai buni la sport datorita practicii sau talentului.
Iar unii oameni vor plati bani buni pentru a avea si ei acele abilitati sportive.
Daca esti un sportiv activ cu ceva rezultate notabile iti poti oferi serviciile ca si antrenor sportiv sau chiar poti deveni antrenor personal motivational.
Fa ceea ce iti place si la ce esti bun. Incepe si gandeste-te la un nume grozav pentru afacerea ta si porneste-o.
Poti distribui pliante la cluburile sportive si salile de sport, poti da anunturi in ziarele locale si pe internet.
Antrenorii personali au cheltuieli generale scazute iar marea majoritate a echipamentului sau cursele cu obstacole de care ai nevoie pentru a face exercitiile pot fi gasite in parcuri, pe alei, pe malul apelor sau chiar in curtea ta – asta insemnand ca imaginea ta bazata pe abilitatile tale de antrenor si motivator este carligul pretios care iti pastreaza clientii si iti genereaza recomandari noi.

62. Serviciu de curatare a cuptoarelor


Cuptoarele sunt folosite zilnic iar oamenii se murdaresc des pentru a le curata si nu prea se cunosc multi carora sa le placa sarcina asta si aunci, de ce sa nu ii scutesti tu de o astfel de durere?
Aceasta afacere are cheltuieli minime iar tot ce ai nevoie sunt manusile de cauciuc, solutie de curatat cuptoare, bureti de vase si de inox si cateva carpe curate.
Aceasta munca este una murdara asa ca poarta haine mai vechi sau chiar o salopeta ca sa apari ca un profesionist. Sa ai in preajma cuptorului apa iar spatiul sa fie suficient de bine ventilat deoarece solutia de curatare este una chimica.
Aminteste-ti intotdeauna ca inainte de a incepe curatarea, sa inchizi alimentarea cuptorului electric de la intrerupatorul principal  si robinetul de gaze de la teava de gaze!
Fa-ti pliante si distribuie-le oamenilor sa stie la cine pot apela si pune anunturi in ziarul local si pe internet. Iti poti oferi servicile si firmelor de fast food sau restaurantelor. 
Desigur, ai grija sa iti faci actele firmei si sa te autorizezi pentru asta.

63. Suveniruri si arta din pietre si scoici vopsite


Picteaza pietre si scoici si vinde-le.
Aceasta activitate poate fi o cale placuta de a face bani suplimentari pentru cei care iubesc arta si artizanatul.
Poti face pietre cu mesaje motivationale, pietre cu mesaje speciale sau poti combina pietrele in diverse forme si piese de arta.
Este un material frumos cu care sa lucrezi si ar putea fi ideea unica pe care o cautai.
Experimenteaza pentru a-ti gasi stilul unic. Atunci cand ai mai multe poti face o expozitie la Magazinele de arta, de suveniruri sau chiar in supermarketuri. Cauta evenimente si propune organizatorilor si expozitiile tale. Pot fi rampa de lansare grozava pentru pasiunea si afacerea ta.

Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere, poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promovare, buget, site-uri web, social media, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol tradus si adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data: 29.09.2019.

Articol anterior: