vineri, 31 ianuarie 2020

Ideile 64 si 65 din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid


64. Cutii postale personalizate


Personalizeaza cutiile postale ale oamenilor oferindu-le stralucire prin adaugarea de culori, imagini sau modele unice.
Costurile in aceasta idee de afacere vor fi mici deoarece poti incepe doar cu vopseaua si cateva pensule, asta daca nu ai deja cateva. Magazinele de vopseluri vand tot felul de culori, unele la un pret chiar mic.Tu poti incepe cu culorile primare precum rosu, galben si albastru pentru a obtine restul de culori prin combinarea acestora. Este important sa folosesti vopsea acrilica care se spala in apa.
Lucrurile de care ai mai avea nevoie ar fi o galeata, creion, hartie si poate cateva creioane colorate pentru a schita  modelul inainte de a-l picta pe cutie.
Fii sigur ca inainte de a picta modelul ai acordul proprietarului.
Deasemeni este important sa tii minte ca vopseaua trebuie sa fie rezistenta la apa si alte intemperii. Trebuie sa pictezi cu atentie cutia si sa nu patezi alte obiecte din jur si sa nu lasi vopsea pe jos sau in jurul cutiei, pe pereti sau garduri.
Ce mai poti folosi, asta daca vrei sa faci si modele mai deosebite: autocolante. Fie poti folosi modele autocolante in diverse forme si imagini precum flori sau animale sau poti crea tu decupand din diferite coli autocolante colorate. Vezi autocolantul sa fie plastifiat si nu din hartie pentru ca altfel nu va rezista mult.
Fa-ti fluturasi de prezentare si bate pe la usile oamenilor ca sa iti prezinti oferta!


65. Fotograf paparazzi


Exista multe site-uri de internet, publicatii media si indivizi care sunt gata sa plateasca bani buni pentru fotografii unice, cu subiecte speciale, bine facute, clare si atractive.
O fotografie facuta unei celebritati poate valora o mica avere.
Din fericire si alte subiecte pot fi deasemeni profitabile, in special daca faci o poza a ceva mai rar intalnit, uimitor, util pentru cineva sau deosebit de frumos.
Ideea este sa ai cam tot timpul cu tine un telefon cu camera foto buna sau chiar un aparat foto ceva mai performant.
Important este sa stii functiile camerei astfel incat sa o poti folosi la maxim si sa obtii imagini cu o inalta rezolutie, imagini in care se pot vedea clar detaliile.
Deasemeni trebuie sa te familiarizezi cu site-urile de afaceri care cumpara fotografie, fiind in acelasi timp foarte atent la standardele lor, la modul de fotografiere, indicatiile tehnice si cerintele de depunere/incarcare a fotografiilor.
Cu putina rabdare, fiind informat dar si cu un ochi artistic pe care ti-l vei dezvolta continuu, poti face bani frumosi si sa calatoresti in acelasi timp. Distractie placuta!

Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere, poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promovare, buget, site-uri web, social media, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .


Articol tradus si adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data: 29.09.2019.

Articol anterior: