joi, 27 februarie 2020

Ideile 66, 67 si 68 din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid


66. Furnizor accesorii, cadouri si decoratiuni pentru petreceri


O metoda placuta de a face bani este de furnizarea de cadouri si decoratiuni cu diverse teme celor ce iubesc petrecerile!
Astfel tu poti oferi un serviciu de furnizare a diverselor accesorii pentru petreceri tematice. Va trebui sa te gandesti la grupa de varsta prezenta la petrecere si daca acea petrecere are o tema anume. Odata ce ai aflat acest lucru incepe sa faci o lista cu diversele cadouri ce trebuie impachetate, cu accesoriile si decoratiunile specifice pentru petrecere.
Le poti fabrica tu, le poti cumpara (daca le gasesti in diverse magazine) sau le poti comanda in cantitati mari si apoi le poti impacheta si le poti face un pret individual pentru a le vinde organizatorilor sau gazdelor petrecerii.

Pune fluturasi in cutiile postale si fa-ti un site si pagina pe social media pentru a spune cat mai multor oameni de afacerea ta. Distractie placuta!


67. Asistent pentru cumparaturi


Sunt foarte multi oameni care sunt ocupati pentru a-si face cumparaturile, chiar si de pe internet. Deasemeni sunt foarte multi oameni care nu se pot deplasa prea des sau unii chiar deloc. Ajutandu-i cu cumparaturile ei vor fi bucurosi si te vor plati pentru asta.
Fa-ti cativa fluturasi si distribuie-i din usa in usa (le poti lasa in cutia postala sau chiar langa usa) astfel incat oamenii sa afle ca ii poti ajuta.
Fii intotdeauna onest si adu-le restul corect si bonul de cumparaturi. Spune-le sa scrie lista de cumparaturi si apoi mergi si umple-le sacosele.
Intreaba oamenii cam cat ar plati pentru un astfel de serviciu.
Si poate ii poti surprinde avand cateva produse cu care ii poti servi imediat, stiind deja cam ce isi doresc de obicei. Acest gest iti poate aduce bani in plus si cine stie cum te poti dezvolta cu un astfel de serviciu pe viitor.

68. Serviciu de stat cu animalele de companie


Oamenii isi iubesc animalele de companie si atunci cand trebuie sa plece undeva unde nu le pot lua cu ei, oare ce vor face?
Ei isi pot lasa cu tine animalele lor de companie, iar daca sunt plecati fie le poti lua la tine fie  unii vor dori sa stai la ei pana se intorc!
De aceea, fa-ti cativa fluturasi de reclama si impartei-i astfel incat oamenii sa stie ca ii poti servi.
Cand esti cu animalutul de companie incepe prin a-l calma si a crea o relatie de prietenie cu el, astfel fiindu-ti mai usor sa te descurci cu el. O idee ar fi sa-l mangai si sa-i oferi mici tratatii, poate chiar mai des decat este necesar. Fii foarte atent si stai cu ochii pe el tot timpul pentru, ca la urma urmei, pentru asta vei fi platit.
Poti cumpara diverse jucarii sau accesorii care sa te ajute in ingrijirea animalutului, caine , pisica sau ce-o mai fi el (in ziua de azi e posibil sa dai si peste animale de companie mai exotice iar pentru stat cu  ele poti cere bani extra).
Poti cere bani per zi sau pe toata perioada. Ca sa afli ce preturi sa-ti pui, te poti inspira chiar de la hotelurile pentru animale.


Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere, poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promovare, buget, site-uri web, social media, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .


Articol tradus si adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data: 29.09.2019.

Articol anterior: