luni, 30 martie 2020

Ideile 69 si 70 din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid.

69. Propia ta afacere de scriere a poeziilor

Unii dintre noi avem o modalitate speciala de a scrie cuvintele pe care alti oameni adora sa le citeasca si astfel, ne-am putea pune talentul la treaba ca sa „distribuim dragoste”!
Astfel, poti oferi un serviciu personalizat de scriere a poeziilor care te poate duce la scrierea juramintelor pentru miri  sau alte tipuri de servicii.
Ai putea scrie cateva poeme si sa le pui in diverse felicitari sau sa le printezi de pe computer si sa le vinzi din usa in usa sau prin magazinele de suveniruri, piete locale sau pe internet pe pagina sau site-ul tau personal sau chiar in magazinele online destinate suvenirurilor.

Din dragoste pentru cuvinte am scris aceste versuri,
Cuvinte pentru care prin multe carti am alergat;
Cuvinte ce erau asemeni stelelor prin universuri,
Cuvinte care scrise, fac multe manuscrise de legat.

Voi reveni cu continuarea poeziei…J

Si nu uita sa te semnezi. 
Important: pentru ca autorul textelor trebuie mentionat, fie ca distribui textul, il comentezi sau il adaptezi, intotdeauna trece-ti numele (mai mare sau mai discret) sau pe cel al autorului -  obligatoriu, pentru ca altfel te vei incadra in tagma plagiatorilor.

Fie ca muza Calliope (muza Caliopia in romaneste) sa-ti ofere inspiratie maxima

70. Serviciu de tuns si curatat iarba din curtile sau peluzele caselor sau aleilor.

Nu multor oameni le place sa-si tunda singuri iarba in curti si de pe langa case si vor fi bucurosi daca cineva o poate face pentru ei.
Poti incepe ieftin folosind uneltele proprietarului sau masina lui de tuns iarba daca are, dar e mai bine sa ai propriile tale unelte precum o coasa, un tarpan sau o secera mica de mana, o motocoasa sau o masina de tuns iarba cu motor pe benzina sau electric sau chiar una manuala, desi nu e atat de eficienta.
Anunta-ti cunoscutii ca te ocupi de asa ceva. Comanda-ti sau fa-ti singur cateva pliante sau cativa fluturasi publicitari si distribuie-le la casele la care crezi ca ar avea nevoie, atat in oras dar mai ales in comune sau sate, acolo unde sunt suprafete mai mari.
Fa lucrurile bine si ai grija mai ales la margini, in zonele unde creste iarba intre alei, intre pietre sau margini asfaltate. Proprietarilor le place sa fie iarba atent curatata.
Ofera-te sa le cureti curtile sau gradinile de iarba la 3-4 saptamani fara ca ei sa te mai sune. Asta va face lucrurile mai usoare penru ei iar pentru tine poate insemna un venit regulat. Cu cat cureti mai multe curti cu atat mai multi bani vei face!
Verifica in anunturi, pe net sau in ziare daca mai exista un astfel de serviciu si cat costa ca sa stii cu cat sa-ti ajustezi preturile.

Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere, poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promovare, buget, site-uri web, social media, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .


Articol tradus si adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data: 29.09.2019.