joi, 30 aprilie 2020

Ideile 71, 72 si 73 de Idei de afaceri cu castig relativ rapid


Vanzarea de cârpe afacerilor ce necesita curatenie continua


Stiai ca sunt o gramada de afaceri, mai mici sau mai mari, care au nevoie de carpe pentru curatenie tot timpul? Iata cateva exemple: firmele de curatenie, atelierele de reparatii mecanice, firmele de constructii mecanice auto si navale, firmele de amenajari interioare dar si altele.
Colecteaza cearceafuri vechi, prosoape si alte materiale textile de la persoanele pe care le cunosti, intreaba-ti si vecinii sau contacteaza chiar si firme care vor sa scape de multe din materialele lor textile precum huse vechi, salopete uzate dar si altele.
Rupe sau taie cerceafurile vechi sau materialele textile adunate in bucati de marimea unor batiste mai mari, fa pachete si pungi cu ele si mergi la afacerile care au nevoie de astfel de carpe de sters si ofera-le, evident la preturi bune atat pentru ei cat si pentru tine.
Tine minte sa-i intrebi daca vor sa le livrezi astfel de carpe saptamanal! 


Adunatul resturilor din urma animalelor de companie

Adunatul si curatatul din urma cainilor si pisicilor (unii au si ponei) de pe peluze, gazoane si parcuri este o treaba murdara si urat mirositoare si s-ar putea sa ai nevoie de un stomac puternic ca sa faci asta.
Pentru o astfel de munca ai nevoie de manusi, punga de plastic, maturica, si desigur faras.
Da, cineva trebuie sa curete dupa animale si da, cineva te va plati pentru asta!
Poate ca daca iti infiintezi sau ai deja o firma de curatenie, poti introduce si acest serviciu in oferta firmei.



Strange frunzele toamna!

Daca ai o grebla sau daca poti imprumuta una, toamna poti gasi o gramada de lucru cu ea, e anotimpul in care frunzele cad din copaci.
Ia-ti grebla, matura si un zambet larg si mergi prin oras intreband daca oamenii vor sa le strangi frunzele, si cine stie, poate mai gasesti si munca extra pe langa asta.
Firmele te vor iubi pentru asta atunci cand le strangi frunzele din fata sediilor sau de pe alei, dar si proprietarii vilelor sau caselor care au curti intinse.
Poti sa ceri un tarif pe ora sau pe suprafata, depinde de tine.


Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere, poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promovare, buget, site-uri web, social media, etc) la adresa https://www.facebook.com/tulceaweb.marketing.online/ .


Articol tradus si adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data: 30.04.2020

Articol anterior:

Ideile 69 si 70 din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid.

.