luni, 14 ianuarie 2019

101 idei de afaceri cu castig relativ rapid - Ideile 35, 36, 37

35. Ajutor de fermier

Daca locuiesti intr-o zona rurala sau intr-un oras mic, atunci ai o mare oportunitate in a-ti ajuta vecinii si de a face bani.
Cei care au animale au nevoie de ajutor constant pentru ingrijirea, adapare cu apa, hranirea lor cu furaje sau mulgerea pentru lapte.

Fa-ti un pliant sau fluturas in care spui ce faci si apoi mergi si viziteaza fermierii din zona si lasa pliantul sau, ofera-le direct serviciile tale.
Munca este murdara dar vei avea bani in buzunare intr-un timp foarte scurt.
Poti cere plata pe ora sau pentru munca facuta.
Daca esti un om muncitor poti castiga o gramada de bani deoarece fermierii au mare nevoie de astfel de oameni care sa ii ajute in ingrijirea animalelor.


36. Penaj pentru bani frumosi

Vinde pene pentru bani. Multe pene sunt utilizate in moda, in industria bijuteriilor, artistilor sau a mestesugarilor.
Poti incepe colectarea penelor din locurile in care se aduna pasarile sau de la cei care cresc pasari.

Ai grija sa aduni penele curate, iar pe cele murdare sa le cureti cu mare atentie.
Penele albe pot fi vopsite si astfel vei avea o paleta larga de culori.

Iti poti oferi colectia asa cum spuneam, catre magazine de arta sau suveniruri, catre diversi artisti, oameni din  industria modei sau cea mestesugareasca.
Tot ce trebuie sa faci este sa ii contactezi si chiar ei iti vor spune ce fel de pene le-ar placea sa le aduci.

37. Hranire animale de companie

Iti poti oferi serviciul de a merge si a de hrani animalele de companie a celor care sunt plecati mai mult timp de acasa. Acesta este un serviciu grozav pentru orase sau acolo unde sunt numeroase animale de companie sau nu numai.

Animalele pe care le poti hrani sunt iepurii, purcei de Guinea, pasari, caini, pisici, pesti si testoase. Inainte de asta va trebui sa iti iei o carte (de pe net, de la librarie sau de la biblioteca) despre aceste animale pentru a te familiariza cu ele.

Este important sa fii serios si de incredere deoarece aceste animale se bazeaza pe tine pentru hrana lor. Deasemeni trebuie sa urmezi instructiunile proprietarilor. Ti se va cere un grad mare de incredere nu doar pentru hranirea animalelor de companie dar si pentru faptul ca vei intra in casele oamenilor atunci cand sunt plecati si ei trebuie sa fie linistiti ca vei incuia totul in siguranta atunci cand vei pleca.

Pentru a-ti oferi un serviciu extins, te poti oferi sa le plimbi animalele care au nevoie de exercitiu.

Trebuie sa fii dedicat acestui serviciu indiferent daca ploua sau ai altceva de facut pentru ca nu uita, de acolo iti vin banii si cu cat esti mai de incredere cu atat mai multi clienti vei avea.


Intreaba oamenii cam cat ar plati pentru un astfel de serviciu. Fa-ti un pliant sau fluturas in care iti treci serviciile (Detalii pentru realizare pliante aici). Mergi si imparte pliantul din usa in usa sau fa-ti o pagina de prezentare pe net (daca ai nevoie de ajutor contacteaza-ne aici).


Daca ti-a placut articolul da-ne un Like ! 

Ideile 33-34 din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid.


Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa incepi poti cere consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii pentru consiliere despre marketingul si promovarea afacerii sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data; 14.01.2019