miercuri, 23 mai 2018

Ideile 16 17 si 18 din 100 de Idei de afaceri cu castig relativ rapid

16. Inmultirea animalelor

Sa te ocupi cu inmultirea animalelor si apoi sa vinzii puii este o activitate despre care trebuie sa stii foarte multe dar care este recompensata foarte bine.
Ce tip de annimal vei inmulti,, cati pui va avea, cat de des poate avea pui, ce trebuie sa faci ca sa aiba pui, etc
Asa ca verifica internetul, citeste mult, citeste si iar citeste. Poti obtine peste 1000 de euro pentru un pui de ponei sau 3 euro pentru un pestisor de aur. Este o diferenta substantiala la care trebuie sa te gandesti bine. Va trebui sa faci si cercetare de piata. Aici e partea in care intrebi oamenii din jurul tau, din cartier, etc, ce tip de animal si-ar dori si chiar ar cumpara.
Nu are rost sa inmultesti soareci daca toata lumea vrea iepuri. Mai sunt de asemenea alte aspecte la care sa te gandesti. Spre exemplu, daca inmultesti iepuri, ce vei face cu cei pe care nu reusesti sa-i vinzi?Iepurii se inmultesc frecvent. Nu va dura mult si curtea ta va incepe sa se umple de iepuri pna ce nu vei mai sti ce sa faci cu ei.
Va trebui sa investesti intr-o femela si un mascul pentru a incepe. O sa ai nevoie de vaccinuri, aprobari si altele.
Desigur ca poti face o multime de bani, dar pot fi deasemeni si o multime de probleme. Ca sa plimbi 20 de catelusi dupa munca sau scoala, s-ar putea sa nu mai fie chiar atat de amuzant pe cat parea la inceput. Oricum, daca te gandesti de la inceput si iti stabilesti clar un plan, repet, un plan cu pasi exacti pe care sa-l urmezi, multe din probleme le poti evita sau le poti rezolva inainte sa apara. Deci daca iubesti puii de animale, aceasta poate fi activitatea care sa-ti aduca bani destul de repede.

17. Cantaret sau artist stradal

Daca esti bun la a canta la un instrument sau din voce, atunci poate fi o modalitate extraordinara de a-ti exersa talentul, de a te afisa in public si de a strange bani in acelasi timp. Este grozav atunci cand ai o cale de a face bani din ceva la care te pricepi.. Ia o cutie de pantofi (sau de altceva) si mergi in zonele aglomerate ale orasului precum zonele de promenada, comerciale, acolo unde oamenii se plimba si se relaxeaza si incepe sa canti.
Pont. S-a descoperit ca oamenii vor pune bani in cutia ta daca pui intai tu cativa banuti in ea. Daca pui bancnote mai mari vei avea surpriza ca oamenii sa puna si ei bancnote mai mari in cutie. Incearca!

18. Blogger

Chiar si oamenii care nu s-au gandit la ei ca fiind „ scriitori” au facut bani buni din scrierea de articole si bloguri pe internet.
Prin scrierea de articole scurte, informative si amuzante pentru bloguri, siteuri web, ziare electronice, pagini principale si versiuni electronice a unor publicatii de prestigiu poti oferi un serviciu necesar si in continua crestere.

Intreaba-ti prietenii si studiaza aceasta industrie pentru a vedea cu cat se plateste si pune-ti in aplicare planul de a incepe sa castigi bani rapid.

100 de idei de afaceri cu castig rapid: ideile 11-12-13-14-15


 Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa incepi poti cere consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii pentru consiliere despre marketingul si promovarea afaceri sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA.