miercuri, 2 mai 2018

100 de idei de afaceri cu castig rapid: ideile 11-12-13-14-15

11. Porneste o afacere de inchiriat biciclete.

Unii dintre noi suntem norocosi sa avem o magazie plina de biciclete vechi. Daca vrei, poti face bani din inchirierea lor, mai ales pe timpul verii. Gaseste un loc unde oamenii te pot vedea. Deasemeni creaza niste indicatoare si poti incepe afacerea (daca te-ai autorizat - detalii la nr de telefon de contact al acestui site). Poti percepe bani pe ora si deasemeni ar trebui sa ceri garantie o suma de bani sau un act de identitate, pentru a fi sigur ca oamenii iti vor returna bicicleta. Succes!

12. Reparator de biciclete – castiga bani din reparatia bicicletelor.

Esti priceput in repararea bicicletelor? Daca esti un mare mester atunci cand vine vorba de a-ti repara singur bicicleta, cu siguranta poti oferi un serviciu ca si reparator de biciclete. Poti da un anunt in ziar sau poti posta anunt pe stilpi sau pe langa supermarketuri si magazine, etc. Poti taxa in functie de cat lucrezi sau in functie de reparatia pe care o executi. Spor la teaba!

13. Serviciu de curatat barci – o afacere grozava in care sa te implici.


Gaseste oameni in zona ta care au barci si intreaba-i daca vor sa le cureti barca dupa ce se intorc de la pescuit sau daca barca a stat o perioada mai lunga de timp nefolosita. Poti oferi o serie de servicii precum: 
- O curatire exterioara completa. - Lustruirea partilor metalice.     - Curatire in interior. 
- Verificarea paramelor, a nodurilor, si inlocuirea acolo unde e cazul. 
- Furnizarea de produse necesare in barca, de la alimente la echipamente su altele. 
Vei avea nevoie de un furtun, un robinet la care sa te conectezi si perii. Ai grija sa asiguri barca atunci cand lucrezi pe ea, sa nu o rastorni sau sa creezi pagube datorate miscarii necontrolate. 
  Ultimul lucru pe care il vor oamenii dupa o zi de pescuit si plimbari este sa curete barca, deci ar trebui sa faci bani buni cu asta. 
 Intreaba in jur sa vezi cam cat ar plati oamenii pentru o astfel de activitate. Imparte niste fluturasi sau fa-ti reclama online.

14. Scrie recenzii pentru carti si fii platit pentru asta.

Daca esti un soarece de biblioteca si iubesti cartile, ai putea scrie o recenzie la o carte sau o descriere pentru ziarul sau revista ta locala. Jurnalismul poate fi amuzant si poate ca ziarul local iti va acorda propriul tau spatiu saptamanal. Mai mult, daca scrii ceva amuzant din zona ta sau orasul tau in fiercare saptamana, ai putea adauga si o fotografie (si asta se plateste!)

15. Colecteaza si vinde carti vechi – fii un anticar!


Oamenii platesc o gramada de bani pentru carti vechi de toate tipurile. Carti fara poze, cu poze, de gatit, vechi, rare, comice, benzi desenate si lista poate continua. Daca cineva cauta o carte pe care tu o ai, ii poti cere un pret rezonabil pentru ea. Deasemeni poti oferi un serviciu de vanzare a cartilor pentru anticarii locali. Daca ai abilitati de vanzari si poate de licitatii online, aceasta idee poate fi una castigatoare. Ai putea deasemeni sa mergi din usa in usa si sa intrebi oamenii daca au carti vechi pe care nu le mai vor sau sa le vinzi pentru ei. Verifica deasemeni anticariate sau librarii cu carti vechi dupa „comori ascunse”. 
O afacere adiacenta poate fi repararea cartilor.


Afacerile 1-2-3-4 din seria 100 de afaceri cu castig relativ rapid




 Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa incepi poti cere consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii pentru consiliere despre marketingul si promovarea afaceri sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA.