luni, 2 aprilie 2018

100 Idei de afaceri : ideile 7 - 8 - 9 - 10 : cu castig relativ rapid

7. Pui de pasari de vanzare. 



Oamenii fac o gramada de bani din cresterea pasarilor. Daca ai un mascul si o femela pasari, de orice fel, cand fac pui ii poti creste pana devin suficient de mari astfel incat sa ii poti vinde. Vei avea nevoie sa te informezi foarte bine , din carti sau online despre ideea aceasta de afacere, sa citesti tot ce gasesti astfel incat puii sa fie sanatosi si bine ingrijiti. Poti face bani buni in functie de tipul de pasare pe care il cresti asa ca fii intelept cand le alegi

8. Agent pentru o companie de vanzari directe.


Asemenea oricarei alte activitati de vanzari, timpul si energia pe care le aloci vor afecta direct rezultatul vanzarilor. Fata de vanzarile pe internet, este greu sa devii milionar vanzand produse de machiaj si produse de curatat vecinilor tai. Companiile de vanzari directe folosesc vanzatori individuali pentru a vinde produsele in loc de a folosi caile traditionale de vanzari precum lanturile de distributie, angrosist si detailist. Acea companie iti va furniza cataloage si mostre. In timp ce faci vanzari tu achizitionezi produsul la pret intreg de la persoana care te indruma si pastrezi diferenta dintre pretul de achizitie si cel de vanzare. Poti deasemeni castiga bonusuri si comisioane mai mari in functie de rezultatul vanzarilor. Aceasta este o afacere din care poti deveni liber financiar daca ii aloci o parte din timpul tau liber in mod constant.


9. Reclama ambulanta. 


Daca nu esti timid asta este o idee grozava de a face bani. Intreaba oamenii de afaceri locali daca ar dori sa se promoveze la nivel local printr-un panou portabil purtat de o persoana, adica tu. Mai simplu spus, iti vei agata un panou publicitar de tine atunci cand te plimbi pe strada ca astfel sa atragi privirile oamenilor. Este grozav pentru afaceri pentru ca oamenii observa anuntul. Fiind o metoda inedita de a face promovare e grozav si pentru tine pentru ca poti face o gramada de bani. Vei fi platit cu ora. Intreaba in jur si vezi cati oameni de afaceri sunt dispusi sa plateasca. Astfel este o cale grozava pentru a-ti incepe propria afacere in reclama si publicitate, in advertising.


10. Afacere de cumparator sub acoperire.



Afacere de cumparator sub acoperire sau cumparator misterios. Cumparatorii misteriosi sunt oamenii care sunt platiti de catre anumite companii sa raporteze experienta avuta in timpul cumparaturilor, in timpul in care au servit masa la un restaurant sau atunci cand au cumparat combustibil pentru masina. Pentru fiecare misiune, compania iti va da instructiuni specifice legate de locul de unde vei cumpara si ce anume sa observi in momentul cumparaturilor. Vei raporta companiei cum s-a desfasurat procesul: serviciul de relatii cu clientii, atitudinea angajatilor, , curatenia locatiei, etc. Dupa ce trimiti raportul vei fi platit pentru timpul tau si ti se vor returna banii pentru orice cheltuiala ai realizat pentru acea misiune. Si daca aceasta activitate se plateste, de ce sa nu-ti incepi propria afacere ? 

Vezi si

Afacerile 1-2-3-4 din seria 100 de afaceri cu castig relativ rapid



 Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa incepi poti cere consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii pentru consiliere despre marketingul si promovarea afaceri sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA.