miercuri, 14 februarie 2018

100 Idei de afaceri cu castig relativ rapid pe care le poate incepe o persoana

Azi incepem cu primele 4

1. Fotografii pentru oameni si animalele lor de companie. 

Iubesti animalele si poti face fotografii bune? Cum ar fi sa mergi prin cartier cu cateva anunturi tiparite si sa anunti oamenii ca le poti oferi fotografii printate cu animalele lor iubite? Vei avea nevoie de un aparat foto (e mai profesional decat cu telefonul- daca ai un Polaroid care scoate pozele instant e si mai bine). Poti incerca sa imprumuti unul dar trebuie sa ai grija pentru ca sunt aparate foto destul de scumpe si trebuie utilizate cu atentie. Acum, daca te gandesti ca toata lumea poate face poze cu telefonul, mai gandeste-te. Tu trebuie sa fii mai bun deoarece te pasioneaza. Sunt foarte multi oameni care isi plimba animalele de companie, si chiar daca nu ai un Polaroid dar le poti aduce poza in cel 10-20 de minute cat isi plimba animalutul favorit ti-ai servit deja primul client. Aceasta poate fi o cale amuzanta de a face bani si in acelasi timp oferi si momente placute ce vor fi tinute minte. Tine de tine cat vei cere si cine stie, poti deveni faimos! 
(p.s. - ai auzit de fotografi care au propriile lor galerii foto?)


2. Distribuitor de obiecte de arta sau Art Dealer. 

Poti incepe o afacere cu obiecte de arta. Daca ai un ochi format pentru ceea ce se vinde si poti gasi obiecte de arta la preturi bune atunci aceasta poate deveni o afacere buna pentru tine. Poti incepe sa cumperi obiecte de arta ieftine si sa le revinzi fie direct fie online. Cauta site-uri care vand lucrari de arta  sau cauta diverse shopuri, garaje deschise, anticariate specializate pe arta sau magazine de arta. Multi artisti sunt grozavi in a crea opere de arta dar nu au nici o idee despre cum le-ar putea vinde sau cum le-ar putea pune pe piata. Aici intervii tu daca ai  abilitati de prezentare si vanzare. Poti incepe pe baza de comision la piesele de arta vandute si cine stie, daca totul merge bine, aceasta poate deveni o cariera grozava pentru tine.

3. Spalatorie de masini… la domiciliu. 

Oamenii au facut bani din aceasta idee cam de cand au aparut masinile. De ce? Pentru ca oamenilor nu le place sa-si spele masinile dar iubesc sa le conduca. Oportunitatile sunt peste tot in jurul tau si astfel poti umbla prin cartier, chiar din usa in usa si intreba oamenii daca vor sa le speli masina. Poti deasemeni sa pui un semn si sa speli masini in fata casei tale. Vei avea nevoie de apa, perii, detergent auto, detergent de geamuri si un furtun in apropiere…Distractie placuta. O poti face in zile prestabilite  precum fiecare Duminica, Luni seara sau in weekenduri. Astfel oamenii te vor vizita pentru o spalare a masinii (sau tu pe ei), in timp ce ei se ocupa de treburile lor si in felul asta mai multi oameni te vor cauta. Daca faci o treaba buna e posibil sa fii platit mai mult. Trebuie sa te asiguri ca detergentul folosit nu afecteaza vopseaua masinii si nu polueaza si sa folosesti un burete moale.

4. Participa la Licitatii. 

Cumpara si vinde la licitatii pentru a face profit. Licitatiile sunt o cale grozava de a face profit. Oaenii cumpara lucrurile dvs prin licitatie si viceversa. Vei avea nevoie de ceva bani ca sa incepi. Poti alege intre licitatiile online sau poti merge in persoana la licitatii. Atentie, poti face bani buni din licitatii dar poti deasemeni sa si pierzi bani. Fii atent cand licitezi astfel incat sa nu te atasezi de un obiect si sa platesti prea mult pentru el. Stabileste-ti un pret pe care esti gata sa-l platesti inainte de a incepe licitatia. Este important sa tii minte cati bani ai astfel incat sa nu te trezesti ca ai licitat mai mult decat poti plati. Asta ar insemna, printre altele, ca nu vei mai fi primit la licitatii pe viitor ceea ce nu e un lucru bun. Daca esti atent poti face o gramada de bani in acest tip de afacere.

In continuare: 

Afacerea 5 -6 din seria 100 Idei de afaceri cu castig relativ rapid

100 de idei de afaceri: idei 7-8-9-10 : cu castig relativ rapid
 Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa incepi poti cere consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii pentru consiliere despre marketingul si promovarea afaceri sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA.
 Infiintari Firme Si PFA