miercuri, 12 septembrie 2018

Ideile 23-24-25-26 din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid

23. Caraus sau ajutor pentru golferi - Caddy

Esti pasionat de golf?
Pune anunturi in jur despre oferta ta sau ofera-ti serviciile de caddy la clubul de golf din apropiere. Va trebui sa fii prezentabil si sa ai ceva cunostinte despre golf, cunostinte pe care le poti obtine din carti sau de pe internet.
Acest serviciu pe care-l oferi nu poate decat sa-ti dezvolte cunostintele in domeniu si dragostea pentru acest sport si unde mai pui si faptul ca vei fi platit pentru asta.
Intreaba oamenii cam cat ar plati pentru asta si stabileste-ti tarifele.

24. Jucarii pentru Pisici! – realizate manual bineinteles.

Pisicile iubesc sa se joace cu jucarii amuzante si tu poti veni cu propriile tale inventii. Ce obiecte ai in magazie sau in jurul casei ce ar putea fi transformate in jucarii pentru pisici?
   Dupa ce ai fabricat cateva, pune-le intr-un cos si mergi fie din usa in usa fie la cei care stii ca au pisici si vezi daca poti vinde cateva. Intreaba oamenii intai cam cat ar plati pentru ele.
  Obtine cateva pareri. Daca ai realizat o jucarie care se vinde bine, atunci poti merge la magazinele cu produse pentru animale, la pet-shop-uri, si vezi daca ar vrea sa puna in vanzare jucariile tale. Odata jucaria intrata intr-o retea de magazine, profitul tau va fi garantat.

Adăugați o legendă

 25. Curatare si vopsire mobilier de gradina si de exterior

Mobilierul care sta afara devine murdar si gri in timp, pierzandu-si din culoare si nimanui nu-i place sa-l curete. Intreaba-ti vecinii din cartier daca au mobilier de exterior precum scaune , bancute, mese, dulapuri sau alte obiecte de mobilier ce stau afara. Intreaba-i daca vor sa le cureti si sa le vopsesti mobilierul, daca vor sa-l dai cu ulei sau lac.
   Pentru aceasta lucrare vei avea nevoie de o galeata cu apa, detergent de curatare, perii de curatare iar apoi perii de vopsire. Daca doreste, proprietarul poate sa-ti dea si vopsea, ulei sau lac, in functie de cum vrea sa arate si sa fie protejat mobilierul pe viitor.
Intreaba-i cu cat te-ar plati pentru o astfel de treaba.
   Fa-ti mai multe pliante mici publicitare sau flyere (fluturasi publicitari) si distribuie-i in special la case sau acolo unde vezi diverse piese de mobilier care stau afara pentru a-i informa pe oameni de ceea ce le oferi.

 26. Clovn – fii un clovn – Toata lumea iubeste clovnii!

Daca iti place sa te costumezi si sa-i faci oamenii sa se distreze si mai ales daca iti place sa te joci cu cei mici si sa-i faci sa rada atunci atunci tu esti persoana porivita.
Sunt foarte multe ocazii in care iti poti oferi serviciile ca si clovn, zile de nastere, spectacol stradal, clovn la mall, la evenimente detsinate copiilor , etc. 
   Impreuna cu activitatea de clovn poti oferi si servicii suplimentare precum umflatul baloanelor si pictatul pe fetele copiilor.
   Ia o faie de hartie si un creion si deseneaza-ti costumul, fa-ti modelul pe care ti-l vei picta pe fata, scrie ce scheme amuzamente vei juca (asemenea actorilor) si ce cuvinte vei spune pentru a-i distra pe copii.
   Ai grija ca unii copii se pot speria de clovni si atunci e foarte important sa stii cand sa te retragi.
   Afla cat se plateste pentru o ora de clovnerii, intreaba oamenii cat ar plati si apoi porneste si ofera-ti serviciile.

Si moto-ul meu pentru tine: Cand muncesti distreaza-te si cand te distrezi, munceste!

Succes!

Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa incepi poti cere consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii pentru consiliere despre marketingul si promovarea afaceri sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA.

Idei prezentate anterior: