marți, 13 noiembrie 2018

Ideile 30-31-32 din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid.


  1. Club cu taxa de membru

Infiinteaza un club si stabileste o taxa de membru.
 Iubesti o formatie muzicala, ai un hobby sau iti place o disciplina sportiva? Cu siguranta ca sunt o gramada de alti oameni carora le place si lor, iubesc si sunt si ei fani ai aceleiasi formatii sau au hobby-uri asemanatoare cu ale tale.
Acum, stiind lucrul acesta, tu poti infiinta un club in care ei se pot inscrie si vor plati o taxa, lucru care le va aduce informatii si diverse beneficii sau servicii. Trimite saptamanal sau lunar stiri, informari sau e-mail-uri despre club.
Ofera produse la vanzare si adauga valoare.
Poti face un profit bun iar aceasta activitate este una placuta atunci cand se bazeaza pe pasiunile comune ale tale si ale altora.

  1. Spalatul cainilor

Incepe o afacere cu spalatul cainilor cu stapan !
Daca iti plac animalele poti oferi un serviciu pentru spalat animalele de companie, respectiv cainii.
Pentru inceput va trebui sa te decizi cat de mari sunt cainii pe care ii vei spala. Cu siguranta nu vrei ca oamenii sa iti aduca sa speli un caine Saint Bernard de 10 ani care e de 4 ori mai mare ca tine.😊
Probabil iti vei dori pentru inceput sa investesti in sampon pentru caini, o perie si o galeata.
Intotdeauna sa prestezi un serviciu de calitate.
Deasemeni trebuie sa tii minte ca iti trebuie ceva forta ca sa tii catelul cand il speli (de asta iti spuneam anterior de marime). Mai mult, ia in considerare ca nu tuturor cainilor le place sa fie spalati, deci atentie!
Tine minte: nu ai voie sa lovesti cainii !
Cand ceri bani, cere per spalat si ia in considerare marimea cainelui. Poti avea un pret pentru un caine Pechinez sau Chihuahua si un alt pret pentru un Golden Retriever. Intreba oamenii cam cat ar plati sau afla preturile ce se practica deja si apoi stabileste-ti propriul tarif astfel incat sa ai un raport pret calitate care sa ii faca pe oameni sa accepte serviciul tau. Dupa ce ai avut primii clienti, cere-le recomandari si astfel sa obtii cat mai multi clienti ulterior.
Avantajul la un astfel de serviciu este ca poti merge la oameni acasa si sa le spelii cateii, fie de curte fie de apartament. Este o mare oportunitate, avand in vedere numarul mare de caini cu stapan – vezi cifre in sursa  Numarul cainilor cu stapan inregistrati in Romania 

  1. Fabricatul de papusi

Acum poti avea propria ta afacere de fabricat papusi.
Daca iti place artizanatul sau sa lucrezi manual diverse obiecte atunci vei fi fericit sa faci bani din fabricarea manuala a papusilor.
Cauta pentru inceput cateva modele simple de papusi, din carti sau de pe internet. Dupa ce le-ai terminat, aseaza-le frumos intr-un cos si mergi sa le vinzi din usa in usa, la inceput la vecini si prieteni.
Le poti pune la vanzare in targuri organizate, saptamanale sau adhoc. Le mai poti pune la vanzare pe internet sau in magazine locale de Arta mestesugareasca sau de suveniruri.
Poti cere pe o papusa un pret in functie de timpul de lucru sau in functie de cat de decorata este.

Creaza-ti propriul stil si intreaba si oamenii ce modele ar cumpara. Multi vor dori si modele lucrate manual la comanda. Nu uita, papusile sunt cumparate de oamenii mari , pentru copii (sau nu).

Vezi si 

Ideile 27-28-29 din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid


Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa incepi poti cere consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii pentru consiliere despre marketingul si promovarea afaceri sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data; 13.11.2018