vineri, 14 decembrie 2018

Ideile 33 si 34 din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid

33. Impachetare diverse lucruri – serciciu suport pentru diverse afaceri locale



Daca iti place sa impachetezi diverse lucruri, daca iti plac hartia si lucrurile ambalate cu gust (optional - sa ai o limba grozava pt umezirea timbrelor postale  J) poate ca ar trebui sa incepi o afacere de impachetare.
Aceasta munca este usoara si plata este chiar buna pentru cei care sunt buni la impachetat.

Multe companii sunt dispuse sa plateasca pe cineva pentru a impacheta diverse documente sau obiecte pentru expediere sau livrare directa iar acest lucru este suficient de usor pentru oricine de a lucra si suplimentar.

Nu se cere experienta ! Poti merge la afaceristii locali si sa-i intrebi daca si-ar dori serviciile tale. Unii te vor refuza dar vor fi si oameni responsabili care tin la imaginea lor si inteleg ca imaginea conteaza foarte mult si vor ca lucrurile sa fie frumos impachetate la livrare. Ei chiar au nevoie de un astfel de serviciu pentru a se elibera pe ei sau un angajat al lor de o astfel de sarcina, castigand astfel mai mult timp pentru afacerea lor.

Poti cere plata per ora sau pentru lucrarea executata. Tot ce trebuie sa faci este sa intrebi cat mai multi oameni de afaceri sau directori. Deasemeni ofera-ti serviciile si pe internet, s-ar putea sa fii surpins de numarul celor care cauta un astfel de serviciu. Succes!

34. Pictura faciala sau face painting-ul

Ofera servicii de pictura faciala. 

Este o indeletnicire grozava in drumul tau de a deveni un make-up artist de renume. Da-ti voie sa te exprimi si sa-ti scoti in evidenta talentul artistic.

Pictorii faciali sunt angajati la zile de nastere sau la evenimente similare sau sarbatori precum Haloween-ul, 1 Iunie - ziua copilului, la carnavaluri, sau alte evenimente organizate de institutii si scoli, in special pentru copii, desi nici unii adulti nu se dau deoparte la o astfel de pictura in anumite sarbatori.

Aici iti poti stabili tariful in functie de ora sau de pictura si aici este locul in care sunt adevaratii bani si unde afacerea ta se poate stabiliza si creste.

Vei avea nevoie de hartie si creioane colorate pentru a-ti prezenta clientilor o parte dintre optiuni sau modele in avans, dar poti fi si creativ la cerere, dar ramai in tariful stabilit pentru a nu-ti speria clientii.

Poti cumpara chituri de pictura faciala de la magazinele locale specializate sau de pe internet.
Adauga culori stralucitoare si mult sclipici.
Cat poti castiga de la o pictura faciala poate varia in functie de complexitate si de timpul alocat, depinzand desigur si de abilitatile tale.

Ca locatii, atunci cand nu ai evenimente la care sa participi, poti picta in parcurile de joaca sau in locuri comerciale intens circulate.

Si deasemeni, nu uita, iti poti prezenta serviciile si pe internet, pentru cei care cauta un astfel de artist. Daca faci o cautare pe Google vei vedea ca deja sunt cativa artisti care ofera un astfel de serviciu. Acesta este un lucru bun deoarece te poti inspira din prezentarea lor si astfel sa iti faci si tu propria ta pagina pe care apoi sa o promovezi.

(daca doresti ca altcineva sa se ocupe de promovarea ta pe internet si sa iti aduca clienti ma poti contacta aici).

Daca ti-a placut da-ne un Like !

Ideile 30-31-32 din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid.


Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa incepi poti cere consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii pentru consiliere despre marketingul si promovarea afacerii sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data; 14.12.2018