miercuri, 14 august 2019

Ideea 53 din 100 de idei de afaceri cu castig relativ rapid


 
Afacere din calcatul rufelor
Începe-ti propria Afacere cu Călcatul Rufelor



Multi oameni nu au o problema in a-si spala si sorta singuri hainele pe care le poarta dar atunci cand vine vorba de calcatul rufelor, ei amână aceasta treaba casnica pentru ca este si plictisitoare si de multe ori migaloasa.
Cu atat de multe haine de calcat intr-o singura gospodarie, tu poti cu siguranta sa transformi aceasta sarcina plictisitoare intr-un avantaj si sa oferi o afacere de calcat rufe celor interesati.

Faptul ca iti incepi propria afacere de calcat rufe se va dovedi foarte benefic pe termen lung iar clientii te vor aprecia pentru ea. Tine minte ca le vei salva timp clientilor si îi vei scuti de ceva plictisitor.

Ca sa incepi o astfel de afacere de calcat rufe nu inseamna sa-ti vinzi o mana sau un picior. Ba chiar poate fi o investitie minima. Pentru inceput poti folosi fierul si masa de calcat din posesia proprietarului. 
Desigur, daca vrei sa apari ca un profesionist, poti investi intr-un fier de calcat cu aburi, de calitate superioara si, ca sa faci chiar impresie buna poti lua unul fara fir! Acest lucru te va ajuta sa termini mai repede si fara micile batai de cap ale firului de alimentare. Nu uita sa iti iei si o masa de calcat ceva mai mare si apret pentru rufe uscate.

Si daca iti calculezi pretul in kilograme de haine calcate atunci ia-ti si un cantar specific si usor de carat.
Avantajul in aceasta afacere este ca ai un program flexibil, daca iti permiti asta.

Publicitatea si promovarea sunt elemente vitale in aceasta noua afacere a ta.
Poti sa-ti faci brosuri sau fliere A5. Daca le vei face alb negru sau color depinde de bugetul tau. Oricare este alegerea ta, asigura-te ca mesajul este clar scris.
Pentru cei care mai cunosc cate ceva intr-ale internetului, isi pot promova afacerea prin site-ul propriu si social media pentru a atrage clienti potentiali. Odata ce ai ajuns la un numar stabil de clienti, recomandarile de la client la client iti vor fi suficiente pentru a obtine profit din afacerea ta in plina dezvoltare.

Va fi mai greu la inceput, dar odata ce ti-ai stabilit clar in minte si esti hotarat ca sa faci din afacerea ta de calcat rufe un succes, rutina afacerii va deveni  a doua ta natura.

Iata cateva mici idei atunci cand calci.
Poti calca stand jos sau te poti aseza chiar pe o perna inalta, stabila si confortabila, fara a-ti obosi picioarele.
Poti ingenunchea ocazional pe o carpeta de plus fara a-ti rani genunchii.
Intotdeauna tine un burete umed sau o carpa mica aproape de tine. Acestea sunt necesare in indepartarea cutelor uscate. Tot ce trebuie sa faci este sa stergi sau sa freci usor cuta uscata iar materialul se va umezi uniform fara a-l uda prea mult si astfel poti veni cu fierul de calcat la temperatura corecta pentru materialul respectiv.

 Atentie la materialul din care sunt facute hainele. Pe eticheta lor interioara este specificatia de calcare si la ce temperatura. Ai grija, unele chiar ai interdictia de a fi calcate dar poti folosi doar aburul de indreptare verticala a fierului tau inteligent.
Indrazneste, multi dintre noi avem nevoie de un astfel de serviciu!


Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere, poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promovare, buget, site-uri web, social media, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol tradus si adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data: 14.08.2019.

Articol anterior: