joi, 30 iulie 2020

Ideile 80 81 82 din - Idei de afaceri cu castig relativ rapid


80 Vinde dulciuri

Pune dulciuri in pungute si vinde-le pentru profit
Mergi la magazinele angro si cumpara pungi, cutii mari sau la kilogram diverse dulciuri precum acadele, bomboane, caramele, etc. 
Cumpara pungi mici de hartie sau plastic si pune in ele dulciurile cumparate angro.
Igiena este importanta aici, deci poarta manusi cand transferi dulciurile in pungute. Locul in care faci ambalarea trebuie sa fie deasemeni igienizat.
Poti avea mai multe sortimente asfel incat oamenii sa aiba posibilitatea de-a alege.
Pot fi vandute din usa in usa, piata sau magazinele deschise zilnic. Deasemeni poti merge in targuri  sau la evenimente locale. Tine minte sa iti faci rost de autorizatii pentru tipul asta de comert. Aici te poate ajuta Zlate – vezi mai multe aici.
Asta este una dintre caile rapide de a face bani si iti poti usor dubla veniturile zilnice.


81 Haine second-hand

Vinde haine la mana a doua
Fiecare are haine pe care nu le mai poarta si de care vrea sa scape. Intreaba vecinii, rudele, prietenii sau cauta chiar pe internet. Sunt multi care le ofera gratis.
Este important ca hainele sa fie curate, calcate, sa arate bine, sa nu fie descusute si sa aiba toti nasturii.
Daca ai vreo pasiune din a deveni creator de moda, poti duce afacerea asta la un alt nivel. Hainele pe care le obtii le poti modifica si le poti transforma intr-unele la moda (daca iti place creatia de moda, tu vei sti cum sa le modifici).
Nu uita sa iti faci reclama. Astfel vei avea mult mai multe cereri si afacerea ta se va dezvolta mult mai repede si va fi posibil ca intr-un timp scurt sa fie nevoie sa mai angajezi una-doua persoane. Succes!


82 Serviciu de lustruit tacamurile, vasele din inox si argintaria

Unii oameni chiar se mandresc cu vasele lor de gatit din inox, cu tacamurile si argintaria din bucatarie. Din pacate, acestea prind in timp, datorita utilizarii sau nu, o culoare inchisa si isi pierd stralucirea.
Pentru multi, intretinerea lor este o munca dificila si mai degraba ar apela la un serviciu profesionist pentru asta.
Ca sa faci asta vei avea nevoie de lavete moi, care nu zgarie si solutii speciale de lustruit, pentru inox si argint sau alama, separat. Exista si lavete inmuiate direct in solutii de lustruit pe care le poti achizitiona din unele magazine.
Fa-ti pliante si fluturasi cu care sa iti informezi vecinii din bloc si din cartier despre serviciul de polish pentru inoxuri oferit. Poti obtine recomandari de la rude si prieteni. Mai poti pune anuntul in ziarul local sau pe internet.
Si inca o idee grozava: daca tot faci un serviciu de lustruit, poti oferi un serviciu de lustruit al balustradelor din inox sau al altor obiecte decorative care se regasesc prin locuintele oamenilor sau in multe sedii de firme si magazine.

P.S. Ce sunt afacerile cu castig relativ rapid? Practic, sunt acelea in care poti sa faci bani imediat dupa ce oamenii incep sa iti vada produsele sau sa afle de serviciile tale. Principiile acestor afaceri sunt bazate pe nevoile zilnice ale oamenilor si atunci cand cineva vine in intampinarea acestor nevoi, cu siguranta va vinde. Cat de mult? Tine de calitate, de cantitate si de cat de multa reclama isi face, local sau pe net.

Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere, poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promovare, buget, site-uri web, social media, etc) la adresa TulceaWEB.


Articol tradus si adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data: 30.06.2020

Articol anterior: