sâmbătă, 13 aprilie 2019

100 Idei de afaceri cu castig elativ rapid: 44-45-46


    44. Vanzari din garaj

Ai nevoie de bani? Fa o gramada de bani vanzand lucruri de care tu sau altii nu mai aveti nevoie – din propriul garaj.
Va trebui sa te organizezi si sa stabilesti o zi in saptamana sau in luna si sa dai anunt pentru asta. Fa cateva indicatoare pentru ca oamenii care trec pe langa ele sa te sune. Daca nu ai foarte multe de vandut iti poti intreba direct prietenii si vecinii. Stiu ca e usor de postat pe internet ceea ce vinzi (si e bine sa o faci) dar oamenii vor sa vada obiectul mai intai si de aceea, aceasta idee de a face bani poate functiona foarte bine.
Daca ai persoane care vor sa le vinzi diverse lucruri, tu poti cere o taxa sau poti face un adaos la produsul respectiv. Eticheteaza-ti produsele. Oamenii vor dori sa plateasca mai putin pentru aceste lucruri, deci gandeste aceasta oportunitate foarte bine si apoi porneste la treaba!

  45. Bani din Gradinarit

Incepe o afacere in gradinarit. Oamenii fie iubesc gradinaritul fie il urasc. Daca iubesti gradinaritul atunci multi oameni vor fi dispusi sa te plateasca ca sa faci asta pentru ei.
Unul dintre aspectele bune ale acestei afaceri este costul scazut de incepere, permitandu-ti sa incepi fara sa cauti finantari sau imprumuturi.
Realizeaza un pliant sau un fluturas si mergi in cartierul sau in zonele unde sunt case si lasa acest pliant in cutiile postale sau, si mai bine, bate la porti si spune-le direct oamenilor ce faci.
Ar fi bine sa stii inainte de a te apuca de aceasta mica afacere care este diferenta dintre o planta buna si o buruiana. Intreaba daca nu esti sigur. Citeste deasemeni si informeaza-te continuu. Cu cat stii mai mult despre plante, cu atat mai bine.
Este bine sa ai cateva unelte, iar daca nu, imprumuta-le. Pentru inceput un harlet, o foarfeca de gradina, niste manusi si o grebla, un sac in care sa pui buruienile si o matura sunt necesare in majoritatea lucrarilor. In unele cazuri vei putea folosi uneltele proprietarului dar fii sigur ca iti aduci propriile manusi.
Intotdeauna lasa totul curat si ingrijit si matura si aleile. Acest mic estra-lucru va face ca oamenii sa se simta mai bine in urma serviciul oferit de tine si astfel sansa ca ei sa te cheme din nou va fi mult mai mare.
Poti cere un pret pe ora sau pentru toata gradina. Fii atent totusi, pentru ca intr-o gradina e posibil sa fie mai mult de lucru decat ai anticipat initial.

  46. Spatiu de depozitare pentru inchiriat

Spatiu de depozitare din care sa faci bani in plus. Ai o camera in plus in casa , sau ai mai mult spatiu in subsol sau in garaj? Ai un teren mai mare pe care pot parca masini si rulote? De ce nu l-ai inchiria si sa castigi mai multi bani?  Cere prima si ultima luna in avans sau o suma drept garantie. Realizeaza un pliant sau fluturas cu anuntul de inchiriere si pune-l in zonele de afisaj pentru anunturi si pune-l in cutiile postale. Da anunt la ziar si pe internet. Spor la bani!














Daca ti-a placut una dintre ideile prezentate pana acum si esti interesat sa-ti incepi propria afacere poti cere sfaturi si consultanta pentru deschiderea firmei la www.infiintarifirme-pfa.com sau detalii despre marketingul si promovarea afacerii tale sau despre afacerea in sine (planul afacerii, vanzari, promo, buget, etc) la adresa https://www.facebook.com/reclama.marketing/ .

Articol adaptat din www.mobincube.com si publicat de Paul Pintilie P. pentru pagina Infiintari firme si PFA. Data; 13.04.2019

Articol anterior:

Ideile 41 42 si 43 din Idei de afaceri cu castig relativ rapid